Szendrei Ádám pénzügyi mentorprogramjával vagy fizetős tananyagaival milyen tapasztalataitok vannak?
Ha figyelmes vagy, látni fogod, hogy az az ember, csak megmondó ember. Mások ötleteit másolja. Nincs mögötte valódi tudás!
Ő a mai ingyenélők mintapéldánya.
Ha Miklós ajánlotta Ádámot, akkor hagyd a Miklóst is, mert akkor csalódás az az ember!
Valószínűleg üzleti érdek van mögötte.
Miklosnal voltam mar ketszer (elsonek 10 eve talan), abszolut korrekt, bar teny, hogy van egy hatarozott stilusa. Arrogans talan nem a jo szo, de hatarozott, az biztos.
Azota volt, hogy kerdeztem tole mailben, valaszolt, sot, tavaly mentem volna par kerdessel tanacsadasra, de inkabb felhivott egy fel ora alatt elmondta, mert “ennel tobbet nem tudna ott sem mondani, szivesen ad harmadik alkalmat, de szerinte igy korrektebb, nem lenne sok ertelme kiadni ra megint penzt”. Szoval nagy pirospont Miklosnak a korrektsegert is. :)
Az összes ilyen mentor, meg tanfolyam nem ér semmit. egyikük sem vállal semmi felelősséget, hogy ami mond az nálad is működni fog. Ha nem megy, akkor elintézik annyival, hogy "nem foglalkoztál vele eleget", "nem dolgoztad föl az anyagukat".. üres szavak semmi több.
Mj Demarco: Gyorsítósáv a milliókhoz c könyveben le van írva. "aki tudja a meggazdagodás receptjét, az nem fogja tanfolyamba foglalni és 49,99$-ért árulni az interneten/tv shopban"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!