Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A roma nepperek honnan szerzik...

A roma nepperek honnan szerzik olcsón az autókat?

Figyelt kérdés

2023. aug. 18. 00:23
 1/4 anonim ***** válasza:
21%

Ugyanonnan, ahonnan te is szerezhetnéd.

Azoktól, akik hajlandóak olcsón eladni.

Én is vettem régebben olyan autót 240e-ért, amit 530e-ért árultak.

Kétmilla alatti autókat gyakran meg lehet vásárolni a hirdetett ár fele környékén.

Ugyanez a tízmilla alatti házakra is vonatkozik.

2023. aug. 18. 01:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors és hasznos válaszodat!
2023. aug. 18. 01:24
 3/4 anonim ***** válasza:
33%

csá teso

Tudod én micsoda tehetséges vagyok ebben az autós bizniszben tudot az évek során anyi mindent meg oldotam és olyan stratégiákat dolgoztam ki amikkel meg nyitottam a pénz csapot nem dicsekszem csak tényeket mondok először is a lealkudás művészetében vagyok a legjobb nem csak alkudozok de tudom mikor és hogyan kell ezt csinálni nem csak az számít hanem milyen az autó is menyire régi vagy mien álapotba van aztán tudod van egy szerződés modositasi javaslat 234.1.2 MT ami az alvázszám átütéséről szól ezzel is tudok pár forintot meg téríteni zsebbe és ugye vannak olyan emberek akiknek gyorsan el kell adniuk az autójukat mert nincs pénzük én meg ott vagyok nekik mint egy falat kenyér a sivatagba és persze jól jövök ki belőle mert pörög a biznisz olyan olcsón veszem meg tőlük a sarki boltba tőbet hagyok csirke farhátra aztán vannak a külföldi autók nagy tálentumomnak köszönhetően felismerem melyik autó mien álapotba van és direkt rosszat veszek mert hazahozom tesoimmal ki veretem oszt fel tuningoljuk ottvan azt újnak néznek ki meg ujnak hirdetem 15x-ös profital végül ott vana töröt roncsok amiket olyan olcsón veszek meg szinte ingyen van de új életet lehellek beléjük kis polir lakatolás azt dobom piacra stabilba

Dr. Lakatos Dzsészönsztotem

autókereskedő

2023. aug. 18. 01:31
 4/4 anonim válasza:
Munkatársam pont így járt múlt héten. Hogy ebből mi igaz azt nem tudom de azért le írom. El jöttek az autóért 5-en, el kezdték le alkudni az autót a sárga földig mondván hogy milyen rossz állapotban van, nem akarta oda adni erre azt mondták neki hogy jó semmi gond de akkor fizesse ki nekik az üzemanyagot amiért le jöttek meg amit út közben ettek-ittak és hát gondolom nem akart 5 cigánnyal szembe állni :D másnap külde a linket hogy fel rakták háromszor annyiért mint amennyiért tőle meg vették
2023. szept. 23. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!