Hogy is történik az hogy egy roma (cigány) 5-10-20 milliós autókba ül? (Munka nélkül) Milyen trükkökről hallottatok már?
A cikk szerint bodzáznak!
Gyerekkoromban én is voltam, abból lett a biciklim, később a jogszabályok miatt őstermelőként lehetett csak leadni, ezért 1-2 év alatt megszűnt a felvásárlás is.
Vadbodzából 10 évesen vödörrel fejemnél magasabb csalánban 30-35kg/h megvolt, a bibi viszont hogy 2 órát kellett vele biciklizni. Ekkor vették 8-10Ft/kg árban, 11eFt volt a mountain bike. Összehasonlításképpen édesanyám bére 17eFt volt, ezt 200Ft-al leköröztem a 3 hetes szezonban.
Annyi különbséggel bodzáznak az általad említett gavallérok, hogy nem vadbodzát szednek, hanem ültetvényit. A szedett mennyiség ott minimum a 2-3 szorosa, a felvásárlási ár 2022-ben 700-800Ft/kg.
A legfontosabb különbség viszont, hogy a vadbodzát bárki szedhet az ültetvények lerablása meg egy adott társadalmi rétegnek termeli ki az "5-10-20 milliós autók"-at.
Számoljunk picit 50kg/h*800Ft/kg*10fős banda*8h az éjszaka leple alatt = 3 200 000Ft naponta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!