Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb fölöslege...

Mi volt a legnagyobb fölösleges pénzkidobás életetek során?

Figyelt kérdés
Nekem egy posztgraduális gyógyszerész képzéssel volt problémám. Kifizettem rá 780 ezer forintot, és csak annyi volt az anyag előadáson, hogy átismételtük a korábban egyetemen tanultakat. Nagyon sok ember szidja azt a képzést

2023. aug. 16. 09:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Azta, utolsó, ez krimibe illő csalás!!!

Sajnálom, hogy így pórul jártál!

2023. aug. 17. 14:33
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Személyautó-vásárlással kapcsolatban még ma is mindennaposak ezek a csalások. Minden héten olvasni ilyet, hogy kereskedőtől származó és eredetvizsgán átment, átíratott autókat foglal le a rendőrség hónapokkal később, mert "hirtelen kiderül", hogy lopott kocsik, vagy a tulaj tudta nélkül adták el. Jó, mi?
2023. aug. 17. 15:41
 23/31 anonim ***** válasza:
Már szinte arra lehet gondolni, hogy direkt a tulajdonosok csalnak ilyen több milliót érő autókkal, hogy lehúzzanak vele vevőket milliókkal.
2023. aug. 17. 15:42
 24/31 anonim válasza:
100%

3 millió forintért megváltottam az így örökölt házam haszonélvezeti jogát az özvegytöl, aki rá 5 hétre váratlanul meghalt (uh megszűnt volna ingyen).

Szívás.

2023. aug. 18. 21:00
 25/31 anonim ***** válasza:
#24 Jó, de ezt előre nem tudhattad, bekalkuláltad, hogy neked 3-ért megéri. Viszont az özvegy lehet, hogy rafkós volt, tudta, hogy meg fog purcanni és gondolta csinál egy kis lóvét még belőle...
2023. aug. 18. 22:57
 26/31 anonim válasza:
100%

Az özvegy 52 éves volt, és szívrohamot kapott tök váratlanul.

Belekalkuláltam persze, meg élhetett volna még 30 évet is, de attól még bosszantó.

2023. aug. 19. 12:33
 27/31 anonim ***** válasza:

"élhetett volna még 30 évet is"

Akár túl is élhetett volna téged is simán. Úgyhogy szerintem jól jártál így is, ha fontos volt neked, hogy használhasd az ingatlant.

2023. aug. 19. 12:49
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Már 10 éve albérletben élek, ez a legnagyobb pénzkidobás. Bár ebből 6 évig szobát béreltem lakótársakkal, amit ráadásul nem szerettem. Kb annyi pénz ment el albérletre, mint 10 évvel ezelőtt egy garzon ára. Sajnos akkor én még diák voltam, nem volt pénzem sajátot venni, meg a szüleimnek sem. Azóta meg úgy felmentek az árak, hogy albérlet mellett nem tudok annyit spórolni, hogy tudjak venni, mert még hitelt sem kapok kevés fizetéssel és önerővel. Szóval folytatódik tovább a pénzkidobás és nagyon zavar a dolog, de nem tudok mit tenni. Pedig spórolok ezerrel mindenen, a fizetésemhez és a lakbér árához képest büszke lehetek magamra, hogy ennyit sikerült megtakarítani. Sajnos az árak viszont egyre csak mennek felfelé és sosem érem el a célomat.
2023. szept. 1. 14:21
 29/31 anonim ***** válasza:

"Szóval folytatódik tovább a pénzkidobás és nagyon zavar a dolog, de nem tudok mit tenni."

Ha már a szüleid a példa, ők általában párjukkal együtt vettek lakást vagy építettek házat és közösen fizették a terheit. Tehát ketten könnyebb, mint egyedül.

2023. szept. 1. 14:41
 30/31 anonim ***** válasza:
Nekik sem jött össze, csak egy kis falusi parasztház 3 millióért, amikor annyiért még volt. Aztán elváltak és a pénz elment albérletre, szóval mostmár egyiküknek sincs lakása. Szóval nem könnyű, ahogy egy normális párt találni sem, akivel lehet komolyan tervezni.
2023. szept. 1. 15:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!