Mi volt a legnagyobb fölösleges pénzkidobás életetek
során?
Figyelt kérdés
Nekem egy posztgraduális gyógyszerész képzéssel volt problémám. Kifizettem rá 780 ezer forintot, és csak annyi volt az anyag előadáson, hogy átismételtük a korábban egyetemen tanultakat. Nagyon sok ember szidja azt a képzést
Én havi 1 millió fölötti jövedelemmel sem költenék ennyit szerencsejátékra.
2023. aug. 16. 11:29
12/31 anonim válasza:
#11 Mert neked van eszed. Nekem nem volt. De havi 1 milliós jövedelem mellett sem költenék többet, mint akkor költöttem. Te meg biztosan más haszontalanságra vered el.
"#4, az életbiztosítást még nagyobb pénzkidobásnak tartanám"
Az életbizti nem téged véd, hanem a szeretteidet attól, ha te elhunysz vagy lerokkansz egy balesetben és kiesik az addigi jövedelmed.
2023. aug. 16. 11:55
13/31 anonim válasza:
Néha úgy érzem, hogy az építési telek, amit vettem és amit még ráfordítottam eddig, olyan 28-29M körül lehet összesen jelenleg (részben hitelből).
2023. aug. 16. 13:28
14/31 anonim válasza:
"Mi volt a legnagyobb fölösleges pénzkidobás életetek során?"
Eszembe jutott az ex-forma-1-es versenyző Jenson Button, aki egy interjúban mondta, hogy haragudott az öreg playboyt játszó faterjára, hogy 100 eurós borokra, pezsgőkre veri el azt a pénzt, amit kapott tőle apanázsként az öreg. És naponta több palack ilyen 100 eurós bort le tudott gurítani a torkán ahogy mulatozott a hozzá csapódott hölgyekkel. :)
2023. aug. 16. 15:01
15/31 anonim válasza:
Nekem a legnagyobb fölösleges pénzkidobás valószínűleg a nyugdíjjárulék, mert most befizetek egy csomó pénzt, aztán egyrészt leszek vagy 5 évig nyugdíjas, mert addigra 70 év lesz a korhatár, másrészt az államtól semmi nyugdíjat nem fogok kapni, hisz nem lesz, aki kitermelje.
2023. aug. 16. 15:21
16/31 anonim válasza:
A nyugdíjjárulékot csak névleg fizeted magadnak, valójában a most nyugdíjas generáció nyugdíját fizeted. Mondjuk ez sem igaz így, hiszen az állami költségvetés egy nagy kalap, amibe sokfelől bemegy a pénz és sokfelé megy ki.
2023. aug. 16. 17:46
17/31 anonim válasza:
Tudom, hogy a mostani nyugdíjasokat fizetem, de engem már nem lesz, aki fizessen nyugdíjasként. Ez a baj.
2023. aug. 16. 23:08
18/31 anonim válasza:
Miért lenne baj? Fizeted a magánnyugdíjat és az önkéntes pénztárad, halmozod a vagyont egy életbiztosítással és felépítesz a nyugdíjadig két házat, meg egy nyaralót. Mi kell még? Portásnak, biztonsági őrnek meg nyugdíj mellett is elmehetsz. Arra az 5-6 évre amit nyugdíjasként el fogsz tölteni nem kell több.
2023. aug. 16. 23:12
19/31 anonim válasza:
Önkéntes nyuggerpénztárt fizetem, de egy házam se lesz, nemhogy kettő. Olyan brutálisak az ingatlanárak, hogy marad a lakás.
Közben meg havonta majd 100 ezret fizetek be a mai nyugdíjasoknak...
2023. aug. 16. 23:21
20/31 anonim válasza:
Vettem egy telket Budán, amiről egy évvel később kiderült, hogy az eladó adataival visszaélve adta el nekem egy szélhámos, valószínűleg az ügyvéd tudtával. De ez már sosem derült ki, mivel az ügyvéd közben meghalt, mielőtt kihallgathatta volna Cattani felügyelő a 11. kerületi kapitányságon. További egy évvel később nem volt se telkem, se pénzem, mert az előző tulajdonos visszaperelte tőlem a telket, a bíróság neki adott igazat, mivel visszaéltek az adataival. Így ugrott a 26 milkóm, a szélhámos eladó meg ismeretlen tettes maradt. Nincs kizárva, hogy az eredeti tulajdonos is benne volt a simliben, hiszen minden adata stimmelt az adásvételkor és egy teljes éven át "nem tűnt fel neki", hogy a telke már az enyém, hiszen gondolom kiértesítette a Földhivatal a tulajdonbejegyzésről, ahogy engem is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!