Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri kimenni Szlovéniába...

Megéri kimenni Szlovéniába vásárolni Zalaegerszegről?

Figyelt kérdés

Egyik oldalról azt hallom, hogy bojkottálják az ottani boltokat a magas árak miatt.

A másik oldal azt mondja, hogy féláron van minden az itthonihoz képest.

tegnap 16:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát a fene tudja.

Ha a határ mellett laksz, Lenti, Rédics, mondjuk még esetleg CSesztreg, Zalabaksa, akkor Lendvára megéri átmenni, de nem mindenért. Zegről már az üzemanyaggal együtt nem nagyon spórolsz vele. Ennek ellenére nekem pl jár át ismerősöm még Zalaszentgrótról is, de szerintem megszokásból, mert olyan sötét, hogy azt se veszi észre, ha ott már drágább valami, mint itthon.

tegnap 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy Szlovéniában mennyi adó rakódik rá az árukra, de az biztos, hogy nem 27+4,5%, mint itthon, szóval önmagában már ez biztosíthat egy árelőnyt.
ma 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!