Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nincs szakmám felesleges...

Ha nincs szakmám felesleges munkát nézni?

Figyelt kérdés

32 eves ferfi vagyok.

20 évesen kezdtem el dolgozni gyárban egészen 22 eves koromig. Utána elkezdtem az egyetemet 25 eves koromig csináltam de nem diplomaztam le felbehagytam, szüneteltettem, inkább szakmát akartam tanulni stb. De nem sikerült. Végül 26-27 evesen inkább 27 évesen elkezdtem a logisztikaban dolgozni mindenféle tudás nélkül.

Aztán egyre jobban ment végül csináltam saját vallalkozast.

Különböző logisztikai cégeknek nyujtuttunk raktarozasi, pakolás, rakodas, külső munkaerő segítséget.

Vagy 5 céggel szerződtem le.

Aztán miután bejottek a külföldi vendégmunkasok, a nagyobb munkakolcsonzo cégek leverték az árat és így velük kötöttek meg a szerződést .

Ami azt eredményezte hogy most kb. Másfél hónapja megszünt a vállalkozásom, nincsenek mebbizasok.

És nem tudom mit csináljak.

Szüleimmel elek együtt. Tehát nincs családom se baratnom. De nem tudom hogy hogyan tovább.

tegnap 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Igen.
tegnap 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Nem teljesen értem a kérdést, akarsz dolgozni vagy nem?

Ha akarsz, és kicsit is talpraesett vagy (talán ha vállalkozásod volt már, akkor megelőlegezhetjük hogy kicsit legalább az vagy) akkor szerintem fogsz találni valami munkát. Ha nem is olyat ami a legszimpatikusabb, valamit szerintem biztos fogsz ha próbálkozol, és akkor amíg más nincs, vagy nem gyűlik össze egy kezdőtőke újabb vállalkozáshoz/akármihez, addig abból el lehet lenni.

Valami gyári munka, akár vendéglátás, esetleg építőipar, amihez nem feltétlen kell szakma, csak egy kis ügyesség.

Bár nyilván sok minden függ attól is merre élsz, mik a lehetőségek ilyen szinteken.

tegnap 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Magyarországon még szakmával is nehéz elhelyezkedni.
tegnap 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Kár a gőzért.
tegnap 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ha nincs szakmám felesleges munkát nézni"

Szerintem nem szakmától függ, hanem megengedheted magadnak, hogy ne dolgozz? Van olyan egzisztenciád, amiből eltartod magad?

tegnap 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyárba még mindig mehetsz vagy mivel logisztikáztal gondolom tudsz targoncázni.
tegnap 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!