Felesleges papír leadás pénzért (MÉH?) létezik még?
Egy időben működött, hogy a MÉH-be elvitte az ember a felgyülemlett újságokat, karton dobozokat, ilyesmiket.
Létezik még ilyen? Hova lehet vinni őket, mennyi pénzt lehet érte kapni?
Van egy rakás régi tankönyvem (középiskola és egyetem 20-30 évvel ezelőttiek), meg újságok és ilyesmik, de nem hiszem, hogy antikvárium adna érte bármi pénzt.
Színes papír 5-12Ft, vegyes 5-10Ft, karton 20-50Ft, újság 10-25Ft a kilós ára, de nincs mindig átvétel, mert limitált a kapacitásuk.
Több száz kg-ot kell vinned, hogy fedezze az üzemanyagköltségedet, azért nem igazán gyűjtik, csak speciális alkalmak alkalmával az iskolások.
Ennél jobb megoldás, ha télen azzal fűtesz, vagy odaadod rászoruló nyugdíjasoknak, ezáltal is védve a környezetet és az erdőket.
Ház felújítása után volt rengeteg karton, elvittem mondták hogy 400 Ft kész de picit várjak.
Köszöntem szépen hogy átvették,pénz nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!