Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Titeket nem zavarnak a túlbuzg...

Titeket nem zavarnak a túlbuzgó eladók?

Figyelt kérdés

Ruhásüzletekhen, mediamarktban, lakberendezési áruházakban stb, mikor 5 percenként odajön a "segíthetek?" Józsi vagy kiscsaj.

Értem én, hogy segíteni akarnak, meg általában jófejek is, de én ettől úgy érzem, hogy sürgetnek. Vedd meg, fizesd ki, húzzál el. Például ha mosógépet akarok venni, akkor szeretem végigpásztázni a kínálatot, egyenként elolvasni a specifikációkat, majd egyedül dönteni. Ha valami szakmai kérdésben tanácstalan vagyok, akkor majd én magamtól odamegyek egy eladóhoz a javaslatát kérni.

2023. júl. 31. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Nevère akarja venni az eladàst, mert jutalèkra dolgozik. Abból van fizetèse. Teljesen termèszetes.

Ahol flegmàk meg szarnak a fejedre vevőkènt mert fixbèresek, ott meg az a bajod.

2023. júl. 31. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem zavarnak
2023. júl. 31. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
De. Amikor kiválasztottam, akkor majd odahívom, hogy "Választottam", így felőlem kaphat érte jutalékot.
2023. júl. 31. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
De.
2023. júl. 31. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
88%

Benne van a munkaköri leírásában, hogy oda kell menni a mézelődökhöz megkérdezni: Segítsetek?

A próbavásárlók kérdőívében is benne van. Ha nem megy oda, akkor pontlevonás van.

2023. júl. 31. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!