Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mást is irritálnak a túlbuzgó...

Mást is irritálnak a túlbuzgó kismamák, véranyukák?

Figyelt kérdés

Nem leszek népszerű, előre is bocsánat, senkit nem szándékozom megbántani.

Szóval. Épp hogy elmúlt 12 hetes terhes, de már kismama fotózásra cincálja az embert, akinek minden egyes kamumosolyáról lerí, hogy utalja a szituációt, de most ez a trendi. Egyáltalán mi letjogosultsaga van a kismama fotózásnak? Azon kívül, hogy összekalapol pár lájkot meg kap a család szüli/névnapra valami bóvli keretben fotót, mire is jó? Elképzelem, hogy 18 éves gyerekének majd mutogatja, hogy látod milyen cuki kis hasam volt? Kit érdekel ez? Na meg amikor az ultrahang fotót tartják a fotón, imádom. Nekem ez olyan, mint a felhő: ha akarom krumpli ha akarom velociraptor, de neem, hát ott a kis orra, hát nem látod?? Nem.

Az összes kép iszonyú művi, természetellenes, komolyan most senki nincs ilyen pózokban.

ÉS MÉG MEG SEM SZÜLETETT.

Na a kisbabák. Már fotó megy a családnak a véres cafatokról, de pár nap és FB kompatibilis baba már fenn is a neten súllyal, hosszal, mint egy piaci árusnál. 3,5 kg lett, maradhat?

Ezután beindul az üzem. Óránként új fotó, mert máshogy tartja a fejét. Nincs megállás, jön a babadömping, kommentszekcióban képenként 50 hsz arról, hogy jaj de cuki hát ez a Sanyi apjának a testvérének a fia hugára hasonlít, nem e?

A következő évek pedig nem szólnak másról, mint arról, hogy szerencsétlen gyereket millió formában közszemlére teszi a fogyatékos szülő, hogy az aberráltak, pedofilok, gyerekrablók tudjanak miből csemegézni. Nem baj, a lelkisegély kegyelemlájkokért bármit.

2022. júl. 18. 20:25
 1/9 A kérdező kommentje:
Néha az a benyomásom, hogy az anyukák csak a kirakatba szülik a gyereket és nem maguknak. Tudom, miért nézem ha ennyire zavar. Nem nézem, de ez jön szembe, MINDENHOL. A kényszeres, gyerekükön keresztül önigazolást keresők b***nak csak fel.
2022. júl. 18. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

Fú de nagy tüske van benned.Ez azért ilyesztő.

Amúgyis ja gázak az olyan anyák.Szerencsére azért nem ez az átlag, legalábbis az én körömben.

2022. júl. 18. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Engem nem idegesítenek, mert el tudom kerülni őket.
2022. júl. 18. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
A facebookon le lehet állítani az ilyen anyukák üzenőfalos követését. Én is ezt tettem, és nem idegeskedek ilyenek miatt.
2022. júl. 18. 20:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Már senkit nem követek, aki ilyen, de akkor is szembejön,mintha üldözne vagy csak nekem a mániám. Egyiknap kolléga kérdezi, hogy megmutathatja - e az ONOKÁT. Nem mintha érdekelne, de azért a való életben nem vagyok ennyire nyers, mondom mutasd. Erre , ERRE mutat egy képet a szülés utáni kb 5 percről. Anyuka épp próbál nem meghalni de már fotó ment mindenkinek. Agyf*sz. Mondanom sem kell, majdnem visszaköszönt az ebéd, reggelivel. Miért kell ezt?
2022. júl. 18. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs facebookom, ezert (is) nem lathatok ilyet. Nem is akarok.. valoszinuleg kozrejatszik az, hogy "az en buszkesegem, mindenkinek latnia kell".. na de -es ez most csunya lesz- a babak a legtobb kepen nem szepek.. a szulonek igen, de egyebkent.. ha nem fotozas, vagy veletlen elkapott pillanat.. igazad lehet. A gyerek az sem tudja mi az a fenykep, de mar mindenki tudja, milyen o..
2022. júl. 18. 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy ilyen csajt ismerek. Szo szerint, ahogy leirtal mindent... mikor megnyitottam a facebookot, csak a gyerekerol lattam kepeket. Mindegyikhez oda irta hogy edeskicsibogaramapuanyunagyonszerettegedboldogsagoskissangyalom...

CSAK ILYET LATTAM. Egy ido utan toroltem.

2022. júl. 18. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
39%
Valahogy mindig inkább olyanokat látok inkább, akik drámai agyvérzéseket képesek kapni azon hogy mit csinálnak, mit nem csinálnak, és miért nem kussolnak a kismamák, szóval engem inkább ez idegesít.
2022. júl. 18. 23:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha anya leszel akkor te is akarsz majd dicsekedni a kicsinyeddel.

En sem tudtam felfogni amig nem lett nekem is.

De en pont ezert nem teszem teli a fb.ot a gyerekkel mert nem allt meg a világ vele hogy semmi masrol ne szóljon

2022. júl. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!