Jó üzlet lenne?
Az üzlet koncepciója az lenne hogy én megveszem a parfüm mintát niche és desinger illatokat és eladom azokat.
Csak a kérdés itt az lenne hogy az emberek viszik a parfümöket vagy annyira nem?
Elgondolásom szerint úgy csinálnám hogy kb 5 mintát egybe lehetne megvenni hogy jobban megérje.
Nem tudom hogy mennyire van ennek értelme, de nem hiszem hogy ebből meglehetne gazdagodni. De aztán lehet, ki tudja.
Ha nem hiszed, hogy ebből meg lehet gazdagodni, akkor miért csinálod. Ezzel az erővel lottózhatsz is, ott legalább tudod biztosan hogy van egy 1:43 millióhoz esélyed.
Amikor n kezdtem a vállalkozásomat, pontosan tudtam hol van benne a plafon kereset terén. És volt előttem minta, aki már megcsinálta azt. Szóval tudtam 100%-ra, hogy elérhető, és így is lett.
"Csak a kérdés itt az lenne hogy az emberek viszik a parfümöket vagy annyira nem?"
Van olyan ember, aki vásárol parfümöt, másképp nem lenne olyan bolt, aki árusítana.
Szerintem fontosabb kérdés, mennyiért tudod beszerezni, eladni, és minden költséget összeszámolva mennyi a profitod. Ezt követően tudod összehasonlítani, hogy az a nyereség megéri e, hogy havonta x órát foglalkozz vele.
Ezen felül az elején valószínűleg veszteséges lennél, míg nem alakítod ki a brand-et. Pár mintával biztos nem éri meg foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!