Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet üzletelni? Pl...

Hogyan lehet üzletelni? Pl autószalon nyitása?

Figyelt kérdés

Ha tudnék behozni jó kocsikat és szerződök mondjuk autószalonokkal, akik majd a kulfoldi cégnek fizetnek, szóval simán engem kikerülhetnek, abból hol lenne nekem pénzem?

Hogy kell(ene)ezt csinálni?

Vagy legyen az bármi más, nme auto, hanem bármi.

2023. jún. 29. 21:15
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi pénzed van üzletelni, kezdjük ott? Mert az az üzleti filozófia amit feldobtál, az nem állja meg a helyét enyhén szólva.
2023. jún. 29. 21:20
 2/33 anonim ***** válasza:

"Ha tudnék behozni jó kocsikat és szerződök mondjuk autószalonokkal, akik majd a kulfoldi cégnek fizetnek, szóval simán engem kikerülhetnek, abból hol lenne nekem pénzem?"

Te hol élsz? Melyik autószalon szorul rá szerinted arra, hogy az utcáról besétáló Jóskapista hozzon be nekik "jó kocsikat" külföldről?

2023. jún. 29. 21:28
 3/33 anonim ***** válasza:

"akik majd a kulfoldi cégnek fizetnek"

Most is a külföldi cégnek fizetnek, ha onnan hozzák a kocsit. Ha meg Kecskemétről a Merci gyárból, vadiújan, akkor a Mercinek fizetnek.

Én még mindig nem látom a te szerepedet ebben a történetben.

Ha nincs pénzed, mivel akarsz üzletelni? A száddal?

2023. jún. 29. 21:31
 4/33 anonim ***** válasza:
:) :) :) :) :)
2023. jún. 29. 21:49
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy autószalon nyitása 100 milliós tétel, csak szólok. De van egy csomó ellentmondás a kérdésedben és a hozzá fűzött magyarázatodban. Szerintem gondold át újra, hogy mit is szeretnél.
2023. jún. 29. 21:56
 6/33 anonim ***** válasza:
úgy lehet, hogy olcsóbban veszed és drágán adod el. Ez ilyen problémákra, hogy kikerül téged a vevő, pedig meg meg kell találni a megoldást.
2023. jún. 29. 21:59
 7/33 A kérdező kommentje:
Nem én nyitnám hanem ők itt.:D
2023. jún. 29. 22:23
 8/33 anonim ***** válasza:

Az autógyáraknak meg más gyáraknak sincs szükségük rád, kérdező, hogy Magyarországon forgalmazni tudják a termékeiket.

De ha elvégzel egy gazdaságtudományi egyetemet a megfelelő szakon és megtanulsz felsőfokon kommunikálni angolul és esetleg kínaiul, akkor szerintem téged is várnak alkalmazottként egy ilyen egységben.

2023. jún. 30. 13:28
 9/33 A kérdező kommentje:

Egy rakat viszontelado van. Nem mesterséges intelligenciákkal szerződnek.

Meg van is elég közeli isnerősöm aki itthon vezetett be egy franchise rendszert is.

Itt a gyk-n mindenkinek minden lehetetlen valahogy másoknak meg érdekes, de nem az.

2023. jún. 30. 14:11
 10/33 anonim ***** válasza:

"Meg van is elég közeli isnerősöm aki itthon vezetett be egy franchise rendszert is."

Akkor miért nem fordulsz hozzájuk tanácsért? Biztosan szívesen adnak. Vagy nem?

2023. jún. 30. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!