Hogyan lehet üzletelni? Pl autószalon nyitása?
Ha tudnék behozni jó kocsikat és szerződök mondjuk autószalonokkal, akik majd a kulfoldi cégnek fizetnek, szóval simán engem kikerülhetnek, abból hol lenne nekem pénzem?
Hogy kell(ene)ezt csinálni?
Vagy legyen az bármi más, nme auto, hanem bármi.
"Ha tudnék behozni jó kocsikat és szerződök mondjuk autószalonokkal, akik majd a kulfoldi cégnek fizetnek, szóval simán engem kikerülhetnek, abból hol lenne nekem pénzem?"
Te hol élsz? Melyik autószalon szorul rá szerinted arra, hogy az utcáról besétáló Jóskapista hozzon be nekik "jó kocsikat" külföldről?
"akik majd a kulfoldi cégnek fizetnek"
Most is a külföldi cégnek fizetnek, ha onnan hozzák a kocsit. Ha meg Kecskemétről a Merci gyárból, vadiújan, akkor a Mercinek fizetnek.
Én még mindig nem látom a te szerepedet ebben a történetben.
Ha nincs pénzed, mivel akarsz üzletelni? A száddal?
Az autógyáraknak meg más gyáraknak sincs szükségük rád, kérdező, hogy Magyarországon forgalmazni tudják a termékeiket.
De ha elvégzel egy gazdaságtudományi egyetemet a megfelelő szakon és megtanulsz felsőfokon kommunikálni angolul és esetleg kínaiul, akkor szerintem téged is várnak alkalmazottként egy ilyen egységben.
Egy rakat viszontelado van. Nem mesterséges intelligenciákkal szerződnek.
Meg van is elég közeli isnerősöm aki itthon vezetett be egy franchise rendszert is.
Itt a gyk-n mindenkinek minden lehetetlen valahogy másoknak meg érdekes, de nem az.
"Meg van is elég közeli isnerősöm aki itthon vezetett be egy franchise rendszert is."
Akkor miért nem fordulsz hozzájuk tanácsért? Biztosan szívesen adnak. Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!