Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet üzletelni? Pl...

Hogyan lehet üzletelni? Pl autószalon nyitása?

Figyelt kérdés

Ha tudnék behozni jó kocsikat és szerződök mondjuk autószalonokkal, akik majd a kulfoldi cégnek fizetnek, szóval simán engem kikerülhetnek, abból hol lenne nekem pénzem?

Hogy kell(ene)ezt csinálni?

Vagy legyen az bármi más, nme auto, hanem bármi.

2023. jún. 29. 21:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

"Itt a gyk-n mindenkinek minden lehetetlen valahogy másoknak meg érdekes, de nem az."

Senkinek nem lehetetlen semmi, csak ki akarják nyitni a szemed, hogy képzettség és pénz nélkül ne álmodozz hülyeségekről. Inkább menj és tedd hasznossá magad.

2023. jún. 30. 15:04
 12/33 A kérdező kommentje:

De ők utalnak. Meg marhára nem képzettség kell.mivel.közgazdasz vagyok mégse csináltam még ilyet soha.

Pedig apának is cégei vannak.

Ez egy lehetőség csak.

2023. jún. 30. 15:48
 13/33 anonim ***** válasza:

"mivel.közgazdasz vagyok mégse csináltam még ilyet soha."

Ne viccelj már, hogy ilyen gyerekes gondolkodással te közgazdász vagy.

"Pedig apának is cégei vannak."

És te hogyhogy nem kapsz szerepet jóapád cégeiben? Vagy legalább az egyikben?

2023. jún. 30. 16:57
 14/33 A kérdező kommentje:

Kozgazász a diploma igen. Apa szekcionált kapukkal meg ilyenekkel foglalkozik országos szinten hataklmas cégei vannak.

En meg nő vagyok, közöm nincs az egészhez amit ő visz.

Viszont volt osztálytársam egy kész franchise-t bevezetett Mo-ra. Es ő se tudott semmit hogy eszik meg isszák az üzletet, ugy kezdte. Dióhéjban elmondta persze kihagy egy rakat részt..

2023. jún. 30. 17:31
 15/33 anonim ***** válasza:

"En meg nő vagyok, közöm nincs az egészhez amit ő visz."

Le mertem volna nagy összegben fogadni, hogy férfi vagy. Elbuktam volna?

2023. jún. 30. 18:03
 16/33 A kérdező kommentje:

De ha pasi lennék se lennék előrébb szerintem. Apa egy külön sziget. Mondhatnám elhanyagolónak is.

Nem az, aki a gyerekét tqnítaná az életre, beavatná mindenbe, átadná a tudását, megmutatná mi a világ es hogy kell élni.

De szerintem ritka is az olyan apa amiket ill akiket filmekben látok ahogy a gyereknek mutatnak mindent, tanitják, készítik az eletre, hogy amit ő megszerett tudást tapasztalatot az mind meglehessen a gyerekének is.

De szerintem még nem is láttam ilyet.

Max amikor orvos gyerekéből érdekes módon szintén orvos lesz, meg az egész család is egeszségügyis.

Vagy ügyvéd- igazságügyis szülőket ismerve a gyerekik is teljesen más területre estek. Egyik könyvel másik online bróker.

Meg eleve ritka szerintem az is ha valaki eléri az apja szintjét(felteve ha az apja tényleg egy név) meg a nyomdokába tudna lépni.(vagy lasd sztárok és a névtelen gyerekeik, akik nem vitték semmire)

Én nem értem, mintha a korábbi generációnak több esze lenne?

2023. jún. 30. 18:41
 17/33 anonim ***** válasza:

Nézd meg a nagy amerikai milliárdosok gyerekeit. Egyik sem ér nyomába sem az apjának, nem is ismered egyiküket sem Soros fián kívül. Nem hallani Bill Gates gyerekeiről, Steve Jobs, Elon Musk gyerekeiről, stb. stb.

Pedig nyilvánvalóan a legjobb iskolákat járják, járhatják.

2023. jún. 30. 19:42
 18/33 anonim ***** válasza:

"Én nem értem, mintha a korábbi generációnak több esze lenne?"

Ezt így nem lehet mondani. A nagy művészek utódai közül is ritkán látsz olyat, hogy ők is nagy művésszé válnának. Még leginkább a zenészek gyerekei között lehet meglátni a tehetség továbbadását, de ott is szerintem azért, mert az esetlegesen hiányzó tehetséget irtózatosan sok gyakorlással pótolnak. Nézz meg egy roma zenész családot, apuka híres prímás és a gyerekét már egész kicsi korától kezdve kötelezően zenére járatják és szigorúan fogják. Így, ha nincs is akkora tehetsége, mint az apjának, de a 15-20 éves képzésnek és gyakorlásnak meg lesz az eredménye.

A szakma utódlása még a jogászoknál jellemző, ott több híres magyar jogásznak, ügyvédnek szintén híres - ha nem is olyan elismert - jogász lett a gyermeke, unokája is. Ott ez könnyebben továbbadható úgy látszik, mint az üzlet területén.

Tehát ne hibáztasd magad, faterodat sem, nem mindenki képes és hajlandó továbbadni a tudást az utódainak. Azt viszont sokan megteszik gazdagok, hogy a legjobb iskolákba járatják a gyerekeiket. Itthon pl. Corvinus, IBS, MÜTF, stb....

2023. jún. 30. 19:58
 19/33 A kérdező kommentje:

Igen erről beszéltem én is.

Es miért?

Mert lesz.rják a saját gyereküket, nincs minőségi idő se szeretet.

Nem tanítják mint apa a gyermeket, csak alátesznek mindent, és ne zavarjon a kölyök.

2023. jún. 30. 19:58
 20/33 A kérdező kommentje:
Majka együtt van a gyerekeivel amugy vagy "csak" vett nekik házat?
2023. jún. 30. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!