Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet üzletelni? Pl...

Hogyan lehet üzletelni? Pl autószalon nyitása?

Figyelt kérdés

Ha tudnék behozni jó kocsikat és szerződök mondjuk autószalonokkal, akik majd a kulfoldi cégnek fizetnek, szóval simán engem kikerülhetnek, abból hol lenne nekem pénzem?

Hogy kell(ene)ezt csinálni?

Vagy legyen az bármi más, nme auto, hanem bármi.

2023. jún. 29. 21:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Emellett fizetik a mesterképzését vagy PhD-jét Bécsben, Oxfordban, Cambridgeben vagy éppen a Yale-en.
2023. jún. 30. 20:00
 22/33 anonim ***** válasza:

"Majka együtt van a gyerekeivel amugy vagy "csak" vett nekik házat?"

Majdka? :D Majka gyerekei még kicsik. 10 év körüliek.

2023. jún. 30. 20:01
 23/33 A kérdező kommentje:

De engem is taníttattak. Közgaz diplim van.

Es azon vakarom a fejem hogy adjak el 50 millás kocsikat mert azt se tudom hogy eszik meg isszák az üzletet.

A sulik alkalmazotti szintre gyúrnak.

De cégeket nyitni vezetni arra mi tanít meg?

2023. jún. 30. 20:02
 24/33 A kérdező kommentje:

22 a legtobbet jelent a kisgyerekkor is!

Az a szemelyiségbe is beépul egy életen at fogják vinni hogy engem szerettek bátoritottak tamogattak vagy belem beszélték hogy nem tudok semmit? A legsúlyosabb a kisgyerekkor mert a szemelyisegfejlődes teljesen képlékeny ebben a korban. De az egy életre fog bekövesedni.

2023. jún. 30. 20:04
 25/33 anonim ***** válasza:

Majka nagyon szereti a családját, a gyerekeit, szerintem ők nem szenvednek hiányt szeretetben, a felesége, Dundika is eléggé családcentrikusnak tűnik. Sőt, igazából ő rendszabályozta meg Majkát szerintem. Ő a ragasztóanyag, a szeretetgombóc, aki nemcsak mint nő néz ki jól, de össze is tartja a szeretetével a családot.

Az meg Majka Ózdról hozott nagyzoló attitűdje, hogy ugye a szegénységből jön, ezért így üzen a csóró földijeinek, hogy ő már lakást vett a 10 éves gyerekeinek. Ez ilyen roma attitűd, nem tudja levetkőzni magáról.

Ugyanakkor ismerek ilyet a zsidó nagypolgári világból Pestről, nekem is van olyan ismerősöm, aki sok évvel ezelőtt hasonlóval kérkedett, mint Majka, hogy lakást vett a 12 éves lányának. Akkoriban ráadásul extra magas jövedelemmel rendelkezett és messze nem voltak még elszállva így a lakásárak, mint most, amellett egyedüli gyereke volt a lánya... Tehát semmi különös.

2023. jún. 30. 21:17
 26/33 anonim ***** válasza:

Amúgy tökre elismerem ezeket a zenészeket, Majka, Junior, meg a mostani fiatalokat, fantasztikus, hogy ilyen dolgok kipattannak a fejükből, fülükből, ujjaikból, mert a tehetségük vitathatatlan és az megint csak fantasztikus, hogy ebből meg is tudnak élni, nem is akárhogy.

Régen ez nem mindig volt így, ott van sok magyar író, költő, akik zsenik voltak, mégis csórók voltak, éheztek, például József Attila.

2023. jún. 30. 21:20
 27/33 anonim ***** válasza:

"Es azon vakarom a fejem hogy adjak el 50 millás kocsikat"

Faterodnak autószalonja van és ott melózol? Vagy mit akar ez jelenteni?

Szerinted amúgy hány db 50 millás, vagy annál drágább kocsit adnak el Magyarországon egy évben? Úgy véled ez az átlagos gépkocsiár? Vagy miért ezt a példát hoztad? :D

2023. júl. 1. 00:58
 28/33 A kérdező kommentje:

Maga csak az üzleti rész logikája kéne.

Ott áll a gyengébbeknek, hogy lehet bármi más is.

Van vmi amit el akarsz adni - vannak eladók is = eladóknak kell eladni

De ha összehozok partnereket abban nekem hol van penz.

Ismim egy egész rendszert bevezetett nulla tudással.

2023. júl. 1. 06:16
 29/33 anonim ***** válasza:
Azt mondtad franchise-t vett át. A franchise egy komplett rendszer, betűről betűre be kell tartani.
2023. júl. 1. 09:04
 30/33 anonim ***** válasza:
A franchise általában úgy működik, hogy fizetsz egy halom pénzt azért, hogy mindent készen megkapjál, egy komplett üzleti modellt. Például a McDönci Magyarországon pont ilyen fencsájz.
2023. júl. 1. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!