Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha egy munkahelyen azt tapaszt...

Ha egy munkahelyen azt tapasztalom, hogy sorra mondanak fel kollégák, akkor nekem is jobb, ha mielőbb megyek?

Figyelt kérdés
Havonta távozik egy emeber az osztályomról, menni kell vagy maradni?

2023. júl. 6. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak te tudod eldönteni.
2023. júl. 6. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg oka lehet, hogy miért mennek. Az okok ismerete nélkül nem lehet megmondani, hogy ez most életed lehetősége, mert tudsz előre mozogni, jobb feladatokat kapni, fejlődni, átvenni a távozók izgalmasabb dolgait, vagy éppen egy katasztrófális, mérgező hely, ahonnan menekülni kell.
2023. júl. 6. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy miattad lépnek le...akkor meg minek mennél el.
2023. júl. 6. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Balu, amit csak elképzelsz. Mint a kérdéseid 100%-a.
2023. júl. 6. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, te hogy érzed magad. De ha sonak dobbantanak a munkakörülmények vagy a vezetőség miatt, az azért elég nagy red flag.
2023. júl. 6. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj.

Elmentem egy céghez, fel évig bírtam. Én mondtam fel először, van aki ott volt 15 éve, van aki 20, és volt aki "csak" 8.

Felmondtam en: aztán a kollégám aki 17 (!) évig volt ott, aztán a másik kolléganőm aki 8 éve volt ott, majd a másik nő is aki 15 éve volt ott. Csak elkell kezdeni, és megy mindneki amerre lát... Én Felallnek ha rossz lenne. Nekem nem felelt meg, kevés pénz, sok óra. Más is rajott, jöttek "velem"

Jelenleg a cég a csőd szélén áll, pedig a város egyik legjobb cege volt. És hogy miért? Mindenki (!!) 1 fizetést kap.

Az is aki 20 eve ott van, és az is aki 2 hete.

Bónusz? Kaptunk karira szaloncukrot🤣🤣😊 auchanos zselés.. Jó oké a szándék a lényeg, na de baszki. A csávó 80(!) milliós kocsival járt, annyi haza volt hogy azt se tudja melyik hol van. Így jár az aki fillerb@szo...

Lépj ki ha akarsz, neked kell mérlegelni.

2023. júl. 7. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!