Szerinted melyik jobb? Most van egy munkahelyem. Keveset fizet de jó a társaság. Érdemes olyat nézni ahol többet kapok? Ott viszont nem biztos, hogy jó lesz a társaság. Folyton váltani meg nem tudok.
Persze pénzért dolgozik az ember, de nem mindegy, hogy pl: csatornát takarít és kap 130 ezret, vagy egy autóműhelyben jó társasággal autókat szerel. (most csak példának mondtam ezt a kettőt)
Azért akkora különbség nincs.
Kb. + 30 ezerről lenne szó.
Mivel mi nem vagyunk te, neked kell ezt tudni. A +30 ezer azért nagyon nem mindegy. Most keresel nettó 300 ezret és jó a társaság vagy keresel jelenleg nettó 100-at és úgy jó a társaság. Az a 30e meg nettó vagy bruttó? Szintén nem mindegy. Van az a bérkategória, aminél majdnem mindegy a 30 rugó, ha hazavinnél már negyed milla felett tisztán és jó a közösség, 30-ért biztos nem mennék át máshova, de ha minimálbéren nyomorégné és tisztán 30-cal kapnék többet úg,y hogy csak attól félsz, milyenek lsznek a másik helynek, nikább lépnék.
Szóval innentől ez a kérdés értelmetlen.
Kívánom neked, hogy a főnököd szarni se engedjen ki. A kollégáid minden nap fikázzák le a munkádat, hogy ne tudj beszélni senkivel, hogy mindig rád maradjon a rendrakás és, hogy csak neked ne segítsen senki!
Jó munkát!
#6 ilyen munkában dolgozom!
nem enged ki sz@rni. otthagyom és kimegyek. Rengetegszer volt már, hogy szóltam, hogy ki kell mennem. Sz@rtak rám! Szóltam még 1x. megint nem foglalkoztak velem. Otthagytam az egészet és kimentem. Persze lett kára a cégnek, mert feltorlódott a szalagon az áru. anyáztak. Én meg közöltem, hogy legközelebb figyelnek ha szólok, vagy ohasz@rok a szalag közepére.
Érdekes módon azóta figyelnek és ki se rúgtak.
aki hagyja magát elnyomni, azt e is fogják nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!