Milyen gazdagnak lenni?
Ez a körülményektől függ.
Ha valakinek saját vállalkozásából van sok pénze, akkor sokkal többet idegeskedhet, mint egy alkalmazott.
Ha valakinek viszont a családja révén van sok pézne, annak unalmas is lehet a helyzet.
De annak biztos jó érzés, aki 0-ról érte el, viszont a gyerekeinek meg nehéz lesz, mert nem lesz könnyű a szülők és maguk által támaszott elvárásoknak megfelelni.
Ez is abszolút egyénfüggő. A saját szemszögemből nézve fantasztikus dolog. Szabadnak érzem magam, mintha korlátok dőltek volna le előttem. Minden amiről eddig álmodtam, terveztem elérhetővé vált. Korábban sokat dolgoztam, mégis sokszor rendes ételeket se tudtam venni hó végére. Állandó feszültség alatt éltem a napjaim, a számlák-megélhetés költségeit kalkulálgatva, miközben kétszer meg kellett gondolnom elmehetek e egy mozira vagy már nem fér bele. Nagyon szar dolog szegénynek lenni. Amikor nem tudsz elmenni nyaralni, éveken át gyűjtesz autóra amiből egy 15 éves Opel Astra jön ki.... Szórakozás, koncertezés nagyon ritkán...
Nem tudom. 150 ezer alatt létezni se nagyon lehet, de én ennek a többszörösét keresem mióta a munka mellett pókerezek. Néha még el is gondolkodom azon melyik a munkahelyem mert a póker bizony jövedelmezőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!