Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A semmiből gazdagnak lenni?...

A semmiből gazdagnak lenni? Hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés
Mibe fogtatok bele, ami előre nem látható nyereséget ill karriert eredményezett?
2010. okt. 5. 20:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

A semiből senki nem lesz gazdag.

Például a közösségi portálokat nulla pénzzel kezdték el fejleszteni általában egyetemisták. Egyszerűen ráéreztek.

De kellett hozzá a megfelelő tudás és idő. Ami már nem semmi.

2010. okt. 5. 20:22
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

[link]

én itt kezdtem a totál semmiből

gazdag még nem lettem, de simán megélek belőle.

fogok még fejlődni, és gazdag is leszek.

csak betű szerint követni kell, amit írnak

2010. okt. 5. 20:25
 3/14 anonim válasza:
76%
Ész, üzleti érzék, nem megijedni az új dolgoktól, soha nem feladni!!!
2010. okt. 5. 20:26
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
mi sem egyszerűbb ennél.
2010. okt. 5. 20:33
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

túrórudi és red bull árulásból

megveszem az óriás rudit

60 Ft-ért és eladom 135 Ft-ért

(nagyker-kisker)

2010. okt. 5. 20:52
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Ki kell találni valami egyedit, amit előtted senki más. Ha nincs ötleted, és esetleg ismersz egyszerűbb foglalkozású vállalkozókat, akkor az Ő módszerük tökéletesítésével, új ötletek bevezetésével Te is belefoghatsz hasonlóba. Menj ki a helyi piacra, és nézd meg a sikeresebbeknek ítélt vállalkozókat. A lényeg, hogy ha olyat akarsz csinálni, amit már valaki más csinál, akkor ki kell valami olyat találnod, amivel több lehetsz nála. Nah, hogy kicsit konkrétabb legyek. Mi például zöldségezünk, de mellette őstermelünk is, így olyan előnyünk van a többiekkel szemben, ami ledolgozhatatlan. Olcsóbban tudunk frissebb árut kínálni, ez az ötlet lényege. Törd a fejed. Én is lassan önállósodom, de már 2 éve gondolkodom a pontos formáján a leendő vállalkozásnak.
2010. okt. 7. 19:48
 7/14 anonim ***** válasza:

Azt észrevettétek, hogy akinek szólna a kérdés olyan ember soha nem válaszol rá? Vagy nem létezik ilyen ember, vagy nem használja eme oldalt.

Figyelj, semmiből gazdagnak lenni? Mit jelent a semmi? Ha mész az utcán gyalog és találsz 5Millió forintot, akkor gazdag vagy? Ha már kitöltesz lottót és megnyered akkor azt a semmiből nyered? Mert azt szerintem már nem. Ha belefogsz valamibe, azt egy szál f*szban indulsz neki? Nem jutsz sokra. Támogatás kell! SOk támogatás!! Tudom, hogy azért kérdezed, mert nem tudod mit lehetne csinálni. Én nem fogom elmondani az én dolgaimat, elég, ha én tudom és ezzel más is így van. Ha pedig a semmiből akarsz tényleg, akkor belépsz egy érdekcsoportba, megteheted, hogy elmész egy nívós helyre biztonsági őrnek, mindig tudod, hol a helyed, ha jól csinálod megismersz embereket, kapcsolatokat szerzel, megfenyegetsz jópár embert közben kérésre-parancsra, ahogy tetszik, elindulsz csicskásként, fejlődsz és működtetsz egy bűnszövetkezetet. Védelmi pénzeket szedsz, adósságot kezelsz, üzleti ajánlatokkal foglalkozol, stb. De ehhez kifejezetten ágyúgolyók kellenek, hogy legyenek a lábad között...

Ha pedig normálisan akarsz vállalkozni, elmész a legközelebbi munkaügyi központba, lehet velük beszélni, értelmesek. Beszélsz könyvelő barátokkal-barátnőkkel, cégvezető ismerősökkel, szponzorokat keresel.

Nem fogsz tudni a nulláról elindulni legálisan, ez nagyobb mese, mint a baribe.

2013. febr. 14. 02:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet nulláról indulni de a gazdagsághoz jó pár évnek el kell telni.Mivel nem találtunk semmilyen munka lehetőséget ezért úgy gondoltuk hogy bele vágunk a mezőgazdaságba és úgy voltunk vele hogy ettől lejjebb már nem süllyedhetünk.2010 tavaszán kezdtük el gyűjteni a pénzt és 2011 tavaszán ültettünk először pénzünk pedig 2011 őszén lett belőle.Na ezt a másfél évet nem kívánom senkinek mert sokszor voltunk nagyon mélyen.Minden héten 3* biciklivel mentünk 10km hogy megnézzük hogy fejlődik a kukorica,nem ették-e le a vadak.Mi teljesen a nulláról indultunk 700.000 ft-ot kellett összegyűjtenünk a bér munkára egy év alatt.Szórólapozásból 30.000 ft,gyes 26.000ft,12.000 családi pótlék,és a munkanélülitől kaptunk induló vállalkozásra havonta 70.000ft-ot.A vetőmagot, műtrágyát, gyomirtót meg hitelezte nekünk a cég akinek a terményt adtuk(ez 2.000.000ft).Most hogy lezártunk már két évet elmondhatom hogy 3.000.000val zártuk a számlát amiből vettünk egy traktort és az eszközöket pedig hitelre.A pénz egy részét pedig további földek bérlésére használjuk fel.A traktorhoz pedig az eszközöket hitelre vesszük meg.Mivel jóval több föld területtel rendelkezünk az idén ezért idén ősszel már 8.000.000-val zárhatjuk az évet(de ezt még ne kiabáljuk el mert bármi meg történhet).Ha valaki nagyon akar valamit és csak előre tekint és midig észnél van akkor szerintem meg lehet csinálni.Az alatt az egy év alatt amíg nem tudtunk neki állni tanultunk az internet olvastuk hogy mit hogy kell csinálni,mert nem mindegy hogy milyen földbe mit raksz minek milyen tápanyagra van szüksége stb....
2013. febr. 14. 13:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, köszönöm a hozzászólásod. Ebből is látszik, hogy kemény küzdelem, és kitartás árán igen is akár 2-3 év alatt is lehet jutni egyről a kettőre. A magam részéről kicsit egyszerűbb dolgom volt, mert a vállalkozási ismereteket, illetve az infrastruktúra egy részét készen kaptam a szüleimtől, de még így is el kellett telni 5 évnek, mire azt mondhatom, hogy teljesen a saját lábamon állok, és jól keresek. Ha az idei év jól sikerül, akkor 2014-nek tehermentesen vághatok neki. Akkor jöhet a házfelújítás, aztán pedig a baba. :)
2013. febr. 14. 16:38
 10/14 A kérdező kommentje:

Amúgy minden választ elolvastam és próbálom beindítani a fantáziámat... Azóta sok idő eltelt és túl estem 3 próbán is,amivel a magam ura lehetnék, de egyelőre a siker várat magára.

Az biztos, hogy a környezetemben semmit sem kotyogok el, mert mindig jönnek a "kedves" leértékelések... Abban viszont százasra biztos vagyok, hogy nem egy jó ötlet kell a gazdagság eléréshez, hanem kitartás, munka, mások igényeinek kiszolgálása és persze a jó management. Mert ugye sokan tudnak jobb hambit csinálni, mint a Mekis, mégis ők adják el a legtöbbet a világon... Ez mind marketing; be tudják csomagolni reklámba a terméket, hogy el lehessen adni. Nekem elég lenne egy átlagos termék, ha jó helyen reklámozom magam és persze megbízhatóan szolgáltatok. Azért ennél komplexebb a dolog, de a kérdésemmel ötleteket, tapasztalatot és egyéb nem várt információkat vártam, amelyből tanulhatok.

2013. febr. 20. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!