Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miert akar mindenki tobb...

Miert akar mindenki tobb fizetest vagy tobb penzt ha nem kolti el?

Figyelt kérdés
bruh miert van az hogy aki K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sokat keres 1 millios kocsival jar?

#forint #HUF #Viktor Orban
2023. jún. 29. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Mert jó van az embernek tartaléka, ha rosszabb idők jönnek, vagy nagyobb kiadásra kell. Az élet már csak ilyen. Ha családod is van, akkor még ilyenebb. 😎
2023. jún. 29. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Talán mert nincs igénye drága autóra (ahogyan nekem se)
2023. jún. 29. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha munkanélküli lesz, tartósan lebetegszik vagy nyugdíjba megy, akkor is szeretne olyan életszínvonalon élni, mint most.

Van egy csomó ember, aki amint pénzt kap, egyből elveri. Aztán ha meg új hűtő kell, akkor meg forgatja a szemét.

2023. jún. 29. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Én pl 40 évesen nyugdíjazni akarom magam, ehhez kell legalább 200 millió tartalék a lakás, kocsi mellett. Az meg úgy gyűlik össze, hogy nem költöm el.
2023. jún. 29. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy napnál hosszabb a perspektívájuk 🤷‍♂️
2023. jún. 29. 23:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Pl. én spórolgattam. 60 évesen megbetegedtem. 2. éve nem dolgozom és megélek. Ismerős 15 éves mercivel jár. Van kb. 20 lakása. Nem örökölte a vagyonát. Minden ft.-ot megfog. Másik gazdag ismerős neki Lakásai és üzletei vannak. Öreg ignissel jár. Miért csinálják. Abban szocializálódtak, hogy szegények és spórolniuk kell. 60+ évig ezt csinálták.
2023. nov. 3. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!