Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megélni ebben az...

Hogyan lehet megélni ebben az országban?

Figyelt kérdés

Mi a bánatot csináljunk?

A férjem nagyon jó szakember, mégsem talál munkát, mert az az elvárás, hogy 2-3 dologhoz kellene értenie ugyanolyan jól, és ennyi ember munkáját elvégeznie egy viszonylag elfogadható fizetésért. Jelenleg annyira keveset keres, hogy az már a vicc kategória.

Én eddig katás vállalkozó voltam, de már nem éri meg csinálni, mert ötször annyi adót kell fizetni, az árakat pedig nem tudom felemelni, mert senki sem fizeti ki. Viszont nincs semmi munkalehetőség és nem vesznek fel sehova. Ilyenkor mi a megoldás? Pusztuljunk éhen?

2023. jún. 29. 17:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
45%
Nemtom, én nagyon jól megélek.
2023. jún. 29. 17:26
 12/41 anonim ***** válasza:
39%

A) Be kell kamuzni, hogy ért mindháromhoz. Aztán menet közben majd rájönnek hogy mi a reális, mi nem. Addig is van melója. B) Ha tud bármilyen nyelvet magyaron kívül: SSC. C) Ha ekkora szaktekintély, tárt karokkal várják akár a tengerentúlon is, UK vagy Ausztrália pontrendszerben ez mindig plusz pont. Ha nincs gempa a kicuccolásra akkor be kell vállalni az első szembejövő melót 6 hónapra aztán irány a Provident.

Várhatod itt is a genyázó kommenteket de szerintem sokkal jobb lehetőségek (is) vannak annál.

2023. jún. 29. 17:28
 13/41 A kérdező kommentje:

"A) Be kell kamuzni, hogy ért mindháromhoz. Aztán menet közben majd rájönnek hogy mi a reális, mi nem. Addig is van melója."

Aha, nagyon okos ötlet.

1. már az interjún kiderül, hogy mihez nem ért

2. peeersze, felmegyünk pestre, kiveszünk egy albit, egy évre megkötjük a szerződést, aztán 3 nap múlva kirúgják, mert kiderül, hogy nem ért vmihez, amiről azt kamuzta, hogy igen.

Annyira jó lenne tudni, hogy ti hol dolgoztok. = hova vesznek fel értelmi fogyatékosokat.

bár oda is hiába jelentkeznénk, ugye

2023. jún. 29. 17:32
 14/41 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom hogy miért szidsz, de a stílusod alapján már értem a problémátokat.

Minden rendben.

2023. jún. 29. 17:34
 15/41 anonim ***** válasza:
81%

A remek szakemberekért sorban állnak a munkáltatók. Kicsit elfogult vagy a férjeddel kapcsolatban.

Én is jól megélek köszönöm.

2023. jún. 29. 17:35
 16/41 anonim ***** válasza:
73%
6. Majd megszokod a fizikai munkát. Olyan nincs hogy nem bírod, csak nem vagy hozzászokva. Könnyű fizikai munkát azt bírnád. De bármit tanácsolnak úgyis lesz kifogás, pedig ezek közül valamelyik a megoldás. Te döntöd el melyik.
2023. jún. 29. 17:36
 17/41 A kérdező kommentje:
Azok, akik csodálatosan élnek és rengeteget keresnek, és nagyon boldogok, azok árulják már el, hogy (miért mégis a gyik-en élik az életüket) ja boccs nem ide, szóval hogy mivel keresnek annyit, amennyivel a csodás tökéletes életüket finanszírozzák? Tippelek: programozó 35 millió / hó (euros) fizetéssel, 500000 bitcoinnal, hobbiból kastélyhotelek üzemeltetésével
2023. jún. 29. 17:43
 18/41 anonim ***** válasza:
58%
Senki nem mondta, hogy csodás, tökéletes élete van. Én netto 400 ezerrel teljesen jól elvagyok egy átlagos munkával, van szabadidőm és még nyaralni is el tudok menni.
2023. jún. 29. 17:46
 19/41 A kérdező kommentje:

Tanítsatok már légyszi egy ilyen szegény tudatlant, mint én, mert tényleg nem tudom: ha valaki unorító stílusban meg akar alázni és bele akar taposni a földbe, akkor a helyes reakció erre: .................

tényleg magyarázzátok el, mert szeretnék olyan okos, sikeres és empatikus lenni, mint ti

2023. jún. 29. 17:46
 20/41 anonim ***** válasza:
34%

Engem szeretsz szidni így leírom, azért itt mert van időm. Lanyom éppen a lován ugrat, én meg a lovarda kávézójában vettem egy kávét, míg O a lovon ül.

Így van időm , hadd érezze magát jól, én addig itt elvagyok.

Szakember vagyok de nem annyira jó hogy a szakmám egyet jelentsen a nevemmel, ez a titkom.

2023. jún. 29. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!