Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megélni ebben az...

Hogyan lehet megélni ebben az országban?

Figyelt kérdés

Mi a bánatot csináljunk?

A férjem nagyon jó szakember, mégsem talál munkát, mert az az elvárás, hogy 2-3 dologhoz kellene értenie ugyanolyan jól, és ennyi ember munkáját elvégeznie egy viszonylag elfogadható fizetésért. Jelenleg annyira keveset keres, hogy az már a vicc kategória.

Én eddig katás vállalkozó voltam, de már nem éri meg csinálni, mert ötször annyi adót kell fizetni, az árakat pedig nem tudom felemelni, mert senki sem fizeti ki. Viszont nincs semmi munkalehetőség és nem vesznek fel sehova. Ilyenkor mi a megoldás? Pusztuljunk éhen?

2023. jún. 29. 17:01
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
igazából fogalmam sincs, minek írtam ki ezt a kérdést, talán csak hogy megkapjam a szokásos szemét kommenteket és több kedvem legyen az utolsó megoldáshoz (öngyilkosság).
2023. jún. 29. 17:03
 2/41 anonim ***** válasza:
25%
El kell menni, előbb utóbb ez mindenkinek elkerülhetetlen lesz. 20 év múlva itt már alig lesz magyar, csak román meg cgany.
2023. jún. 29. 17:05
 3/41 anonim ***** válasza:
22%
Sőt már lehet 10 év múlva nem is biztos hogy 20
2023. jún. 29. 17:06
 4/41 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, mi nagyon jól élünk nincs semmi gondunk.
2023. jún. 29. 17:09
 5/41 anonim ***** válasza:
39%
Viszlat
2023. jún. 29. 17:09
 6/41 A kérdező kommentje:
nem tudunk elmenni, nem bírom a fizikai munkát
2023. jún. 29. 17:10
 7/41 anonim ***** válasza:
78%
Jol keresek semmi bajunk nekunk, koltozzetek nagyvarosba ahol van munka. Olyan nincs h mindenhez kell ertsen hacsak nem valami betanitott munkas... Ideje lenne egy szakmat kitanulni es abba jova valni
2023. jún. 29. 17:11
 8/41 anonim ***** válasza:
76%
Azért elarulhatnad milyen szakember az amire nincs munkalehetőség.
2023. jún. 29. 17:12
 9/41 A kérdező kommentje:

nem szeretném elárulni, mert felismerhető lenne

nagyon jól ért a férjem ahhoz, amit csinál, de még 2 másik szakmát várnának tőle. és ő 1 db ember, nem 3.

mintha mondjuk jelentkeznél autószerelőnek, és elvárnák, hogy mellette még legyél szobafestő és gázszerelő is. ez csak egy fiktív példa, de ilyen szintű elvárások vannak.

2023. jún. 29. 17:19
 10/41 anonim ***** válasza:
90%
Ennyire jó hogy híres a szakmájában, bárhol felismerik ? Akkor bizony el kell költözni ahol az ilyen csodálatos emberekért sorban állnak.
2023. jún. 29. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!