Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az en penzemert nem azt...

Az en penzemert nem azt veszek amit akarok?

Figyelt kérdés
miert mondja sok ember hogy "van penz" ha veszek valamit? pl most vettem egy kormanyt PC-hez es sok ember kezdte, hogy "van penz", lassan mar semmit nem lehet venni a sajat penzemert.
2023. jún. 26. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ezt hogy kell elkepzelni? Veszel egy kormanyt, viszed haza a kezedben es odamennek hozzad az utcan sokan, hogy "van penz"? Vagy honnan tudja egyaltalan sok ember, hogy vettel kormanyt?
2023. jún. 26. 23:54
 2/9 A kérdező kommentje:
jah nem, discordon mar regen mondtam hogy majd fogok venni egy kormanyt es ma megkerdezte valaki hogy megvettem e mar meg ha igen akk milyet, en mondtam hogy igen meg h milyet vettem, erre azt mondjak hogy "van penz"
2023. jún. 27. 00:03
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Te még nagyon gyerek vagy, ugye? :)
2023. jún. 27. 00:55
 4/9 A kérdező kommentje:
nem
2023. jún. 27. 01:20
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Irigykednek. Amikor lecseréltem a kocsit, a munkatársaim azt mondták, hogy "mi van? Nyertem a lottón?" azt nem veszik figyelembe hogy 10 éve nem voltam nyaralni, és míg ők pihennek meg nyaraltak a szabijuk alatt, addig én dolgoztam.
2023. jún. 27. 07:21
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Én nem mondom azt - és a sok embernél még több ember nem mondja: azaz nincs ilyen probléma, amit megfogalmaztál.
2023. jún. 27. 07:24
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem mondanak ilyet, pedig nálam tényleg van pénz. Mondjuk nem is proli szarokkal veszem körül magam.
2023. jún. 27. 09:15
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Van pénze annak, aki nem issza el... xD
2023. jún. 27. 11:25
 9/9 anonim ***** válasza:
8-12 évesekkel discordizik és meglepődik, hogy nekik elérhetetlen a 30-40eFt-os játékkönnyítő.
2023. jún. 28. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!