Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hi! Ne nevessetek ki de...

Hi! Ne nevessetek ki de megkérdezem,16 évesen dropshippingezni megéri? Nem akarok a szüleimtől függni anyagi dolgokban,már most. Iskolában jó tanuló vagyok,de nem nagyon az én világom,szerintetek "vágjak" bele? Van valami hátránya adó vagy valami?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem meg,mert vannak akik tapasztaltabbak mint egy 16 éves
2023. jún. 8. 16:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyagilag az elején mindenképpen kell belefektetni és kell vevőket is találnod. Nem lesz örökké való bevételi forrás se.
2023. jún. 8. 16:43
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
18 év alatt nem lehetsz egyéni vállalkozó, enélkül nem tudsz számlát adni és adózni. A dropshipping azóta nem nagy üzlet, hogy bárki megrendelheti Kínából ugyanazt, anélkül hogy rátennéd a saját jutalékodat. A rendszer sem több annál, hogy mások helyett adod le a rendelést és valamennyi árréssel játszol. Ahol az az üzleti modell, hogy én ugyanazt a terméket megrendelem magamnak 2000 forintért, te pedig megrendeled nekem 5000-ért és abból 3000 a nyereséged (mínusz adók, szállítási költség, stb.), abból nem lesz vevőkör, de sok bevétel sem.
2023. jún. 8. 17:17
 3/23 A kérdező kommentje:
Hm...értem,akkor mit csináljak? Nem akarok senkitől sem "függni" ,fejlesztem az agyamat,hogy haszna legyen,de ez még messze van.
2023. jún. 8. 17:27
 4/23 anonim ***** válasza:
59%
A munka, mint szó ismerős?
2023. jún. 8. 17:38
 5/23 A kérdező kommentje:
Ha,ha,ha ,kár volt ide írni,látszik az intelllliiiiigencia #4
2023. jún. 8. 17:51
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
16 evesen marpedig ha tetszik, ha nem, fuggeni fogsz, mert erteni nem ertesz egyelore semmihez. A 'dropshipping' az kb. a telepi bizniszelo ugyeskedes modern verzioja, es ha nem tobb ezres nagysagrendben csinalod, nagyon nem eri meg a vamok, adok es mas koltsegek miatt.
2023. jún. 8. 17:52
 7/23 anonim ***** válasza:
50%
Miért kisfiam, azt hiszed, hogy a pénz fán terem?
2023. jún. 8. 17:53
 8/23 anonim ***** válasza:
83%

"Van valami hátránya adó vagy valami?"

Jajj...

Szóval 18 év alatt nem vagy cselekvőképes. Amig az nem leszel (elmúlsz 18, vagy megházasodsz) addig nem nagyon tudsz semmibe belevágni.

Mi az amiből jó tanuló vagy? Jogi/gazdasági ismereteket tanultok - valszeg nem. Mert nem nagyon látszik, hogy fogalmad lenne a világról, meg egy ország működéséről, adókról, vállalkozásról... Ennyi tudással jobb is ha nem állsz neki vállalkozni!

Tanulj, képezd magad, szedj össze minél több infót, tudást! Ne a tiktokos lájfkócsokat nézd akik mesés vagyonra tettek szert fél délután alatt, ők hazudnak, így húznak be.

2023. jún. 8. 19:37
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm,"kisfiam" tudom igazatok van,akkor nem,megértem,de okkal írtam ki,nem az unalmamban,sziasztok:-)
2023. jún. 8. 20:10
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Diákmunka! Sok dolgot tapasztalhatsz!
2023. jún. 8. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!