Hi! Ne nevessetek ki de megkérdezem,16 évesen dropshippingezni megéri? Nem akarok a szüleimtől függni anyagi dolgokban,már most. Iskolában jó tanuló vagyok,de nem nagyon az én világom,szerintetek "vágjak" bele? Van valami hátránya adó vagy valami?
Írj instán az Ecom Testvérek-nek,ők majd segítenek :) persze ha tényleg van kezdő tőkéd,és komolyan gondolod
Mindenkinek visszaírnak
Dropshippingel nem éri meg már foglalkozni. Ezt lekésted. Ennek 8 éve volt értelme hogy kínából berendeltél mindent nevetséges áron. Szó szerint fillérekért lehetett rendelni ruhákat, ékszereket amiket aztán óriási haszonnal adhattál el.
Az egész abból indult ki hogy bizonyos összeg alatt nem kellett vámot fizetni. Illetve a webshopos üzemeltetés sem volt még úgy ellenőrizve mint most. De erre már pár éve behozott az únió millió egy szabályozást. Így ez az iparág gyakorlatilag kihalt, a nagyok megmaradtak.
Én értem hogy a szociális médián most látsz ezt meg azt de az csak a látszat, egy egy kirándulás jól összeszerkesztve. Hogy megértsd aki valóban gazdag az nem fitogtatja azt, ha csak nem valami celeb. Mivel ez krva veszélyes. Ha meg kínálnak segítséget az valószínű valami több száz ezres kurzus lessz amin elmondanak valami motivációs beszédet és ennyi. Modern átbszás legális módon.
Ne azon morfondírozz hogy hogy lehet gyorsan meggazdagodni mert nem lehet. Lehet jönni Bill gatessel meg Muskal stb hogy egy garázsban kezdték igen, de minden ilyen mögött pénzes szülők álltak akik finanszírozták a kezdeteket.
Ha nincs olyan szerencséd hogy milliomos palánta vagy akkor marad a normális út. Ami idő igényes. De először is ötlet kell meg tervezés. Nem úgy kell neki állni hogy "vállalkozó akarok lenni" mert az csak pár papírmunka és az vagy de hogy mivel foglalkozz, hogy szerezz tőkét.
Nem baj ha már 16 évesen ezen gondolkodol de még van időd először dolgozz egy kicsit hogy legalább tőke legyen.kezdetnek jogsit és autót jó volna szerezned először hogy rugalmass tudj lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!