Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha szép kártyáról lehet...

Ha szép kártyáról lehet mostantól hideg élelmiszert vásárolni, az csak készételre vonatkozik? Ha kenyeret, pékárut akarok venni, fizethetek azzal?

Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 09:43
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Ha elfogadják az adott helyen, akkor igen.
2023. jún. 21. 09:56
 2/10 A kérdező kommentje:

Tehát akkor lehet vagy sem?

Ez nem volt válasz a kérdésemre.

2023. jún. 21. 10:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha lehet akkor mé nem fogadják el mindenhol?
2023. jún. 21. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert nem kötelező mindenhol mindent elfogadni. Szerződni kell a boltnak a szolgáltatókkal.
2023. jún. 21. 10:12
 5/10 A kérdező kommentje:

Hol tudok alapvető élelmiszert vásárolni? Tej, kenyér, gyümölcs, rizs, krumpli, felvágott?

Nem tehetem meg, hogy utazni menjek és szintén nem engedhetem meg magamnak az éttermet.

Ilyenkor mi van?

Nem fogok 4000 Ft elkölteni egy ebédre. Én ebből 3 napig tudnék enni ha arra költhetném amire szeretném.

Mi a f@szért kell a szegény embert szivatni még ezzel is??

Adják a gazdagoknak a szép kártyát akik mennek tengerpartra meg napi szinten a sas utcába enni.

2023. jún. 21. 10:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem elég hogy nem nehezen boldogul az ember, még el se költheti a kevéske pénzét ésszerűen spórolva.
2023. jún. 21. 10:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezt a szép kártyát is csak a gazdagok találhatták ki, akiknek mindene megvan.
2023. jún. 21. 10:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Az ugye megvan, hogy amikor tengerpartra megyünk, akkor nem tudunk szép kártyával fizetni? :) Mert azt csak itthon fogadják el.

Járj állami boltokba (coop pl), ott nagy valószínűséggel el fogják fogadni felvágottra, kenyérre, hagymára is.

2023. jún. 21. 11:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem szimplán a gazdagok találták ki, hanem a miniszterelnök, akinek a lánya, veje, és barátja kezében van a hazai turizmus jelentős része. Ha betérsz egy étterembe vagy szállodába, jó eséllyel őket gazdagítod.

Tavaly már volt ilyen, aldiban, lidlben, de szerintem kb minden más boltban is lehetett vele fizetni, nem érdekük, hogy kimaradjanak belőle a költségek ellenére sem, mert máshol költenéd el a pénzed.

2023. jún. 21. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem mostantol lehet hideg elelmiszert vasarolni, hanem augusztus 1-tol lehet majd.

Szerintem ugyan ugy el fogja fogadni a szep kartyat a legtobb uzletlanc mint ahogy tavaly is tettek amikor hasonlo szabalyokat vezetett be a kormany. Akkor elfogatd a Tesco, az Auchan, a Spar, a Lidl, az Aldi, a Penny, es a CBA is e szerint a tavaly cikk szerint

[link]

2023. jún. 21. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!