Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen engedély kell, milyen...

Milyen engedély kell, milyen követelményeknek kell megfelelni, ha nagyüzemi szintem élelmiszert akarok termelni/ előállítani?

Figyelt kérdés

2018. márc. 28. 14:14
 1/2 A kérdező kommentje:

Magánszemélyként üzemeltet én

Zárt üzemcsarnokban

2018. márc. 28. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Magánszemélyként maximum kistermelőként üzemeltethetned ha magad állítod elő/ termeszted, tenyészted az alanyagot.


De az meg nem nagyüzem.


Egyébként meg Nebih külön engedely , haccp? gyártmánylap , csomagoló helyiség, cimkezes, vízmű vízminta, antsz biztonsagi adatlap , kémiai munkahelyi kockázatbecslés, érintés és tűzvédelem, üzemorvosi szerződés vagy e.ü. kiskönyv , rágcsálóirtás, hulladek ételmaradék egyeb veszelyes anyag ártalmatlanítása, elszállításra szerződés.


Külön helyiségek előkészítők, gyártó, csomagoló, raktár, ha szallitasz is akkor a szallitojarmu alkalmassaga kulon haccp adott esetben Ekaer + felir azonosító, szociális helyiségek, sokmindentől függ ( milyen termék, milyen eljárás, hőkezelés, stb).


Önkormányzati bejelentés.

2018. márc. 29. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!