Milyen engedély kell, milyen követelményeknek kell megfelelni, ha nagyüzemi szintem élelmiszert akarok termelni/ előállítani?
Magánszemélyként üzemeltet én
Zárt üzemcsarnokban
Magánszemélyként maximum kistermelőként üzemeltethetned ha magad állítod elő/ termeszted, tenyészted az alanyagot.
De az meg nem nagyüzem.
Egyébként meg Nebih külön engedely , haccp? gyártmánylap , csomagoló helyiség, cimkezes, vízmű vízminta, antsz biztonsagi adatlap , kémiai munkahelyi kockázatbecslés, érintés és tűzvédelem, üzemorvosi szerződés vagy e.ü. kiskönyv , rágcsálóirtás, hulladek ételmaradék egyeb veszelyes anyag ártalmatlanítása, elszállításra szerződés.
Külön helyiségek előkészítők, gyártó, csomagoló, raktár, ha szallitasz is akkor a szallitojarmu alkalmassaga kulon haccp adott esetben Ekaer + felir azonosító, szociális helyiségek, sokmindentől függ ( milyen termék, milyen eljárás, hőkezelés, stb).
Önkormányzati bejelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!