Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » T. Mindenki. MIlyen engedély...

T. Mindenki. MIlyen engedély kell, ha akarok létrejozni egy onlie mcdonaldsot, és ennek a költségei?

Figyelt kérdés
Egy mcdonalds futárszolgálatot akarok létrehozni,ez mennyi tőkét igényel,létr lehet e ilyet hozni?

2015. febr. 5. 20:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mivel a McDonalds levédett névjegy, ezért magának a Mekinek az engedélye kell hozzá. Ha van pár millió dollárod, szerintem simán meg tudod venni tőlük a jogoakat egy webáruházhoz.
2015. febr. 5. 20:25
 2/14 anonim ***** válasza:

Ahogy az előző hozzászóló is írta....

De volt itt már nemrég egy hasonló kérdés(ed).

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Webáruházat üzlethelyiség nélkül ilyen esetben nem hozhatsz létre, az üzlethez meg pár száz millió kellene.

Emellett nem kevés engedély és logisztikai megoldás kellene hozzá, ellenben futárszolgálatot mindenféle nagyobb költségek nélkül létre tudsz hozni, aminek a profiljába bele férhet a "bevásárlás" is a Mekiből, de ez sem lenne már újdonság a piacon:

[link]

2015. febr. 5. 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Normal etterem nyitasahoz is komoly szempontrendszernek kell megfelelned, hivatalos oldalon mindent megtalalsz. Viszont nallunk nncs hazhoz szallitas es hatalmas kupac penz mellett eleg jo kapcsolati tokere lene szukseg hogy a te kedvedert bevezessek
2015. febr. 6. 00:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Eleve egy ilyen eléggé maceráns, ráadásul kell valami hely, ahol mindent tárolsz, emberek stb... ès gondolom látod nagyon sok meki van, nincs benne semmi újdonsàg. Más ötlet hem érdekel? Ha igen írj privátot.
2015. febr. 6. 03:22
 5/14 A kérdező kommentje:
Na jo de én ugy gondolom,hogy felvásárlok a mekiből egy csomó kaját,amit házhoz szállítok pénzért,ezért miért kéne sok tőke????!!!
2015. febr. 6. 19:38
 6/14 anonim ***** válasza:
A McDonalds nem csak az üzletnyitáshoz való jogokat tartja fenn, hanem a forgalmazáshoz való jogot is. Csak nyilván a hamburgerre nem lehet ráírni hogy "NOT FOR RESALE" (meg hülyeség is lenne). Tehát a mekis burgert nem tudod viszonteladni másnak - magyarán a vevőd sem tudja tőled megvenni.
2015. febr. 6. 19:51
 7/14 A kérdező kommentje:
Én nem eladni,hanem kisszálítan akarom,úgy,hogy pl:felvásárlokmegy hónapra elegendő kaját,és a cégem a mekis futárszolgálat kiszálítja az embereknek pénzér.(én nem akarok mekit alapítani)
2015. febr. 6. 20:59
 8/14 A kérdező kommentje:
A házhoz szállítás nem számít szerintem forgalmazásnak!
2015. febr. 6. 21:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem. Ahogy írtam is, biciklis, robogós, stb futárszolgálattal pl. bevásárló szolgáltatást végezhetsz. Kérdés kinek hogy éri az meg? Mert ugye ott kedvezményes árat nem kapsz a mekitől, nem viszonteladó vagy és semmi hasonló. ha valaki meg megéhezik és házhoz akarja rendelni, kérdés mennyit fizetne neked azét, hogy házhoz vidd. Napközben nem hiszem, hogy sokan, este, éjszaka már inkább, de még mindig "betyárkodhatnak veled" és a kifizetett hamburgered a nyakadon marad, ha mégsem veszik át tőled.

Ugyanakkor a termékköröd nem csak mekire vonatkozhat, de a szállításnak is van egy kisebb logiszitkai és higinéiai előírása, amibe bele kell feccolni párszáz ezret.

2015. febr. 6. 21:12
 10/14 A kérdező kommentje:
Jóvan kössz a válaszokat látom képbe vagy!
2015. febr. 6. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!