Mibe lenne érdemes befektetni a babavárot,ha most nem akarok lakást venni?
Szóval most vennénk fel a babavárót(már jön a gyerek),de per pillanat a mostani kamatok mellett,nem tudnánk/akarnánk venni egy lakást/házat (pesten).
Aztán gondoltuk,hogy befektetnénk valamibe az elkövetkező 2-3 évben, míg "megnyukszik" a hitel piac.
Ki mit ajánlana? Állampapir (ha igen melyiket,és miért)? Részvények?
Javát állampapírba tolnám, kis százalékát kriptovalutába. Elsősorban btc, eth!
Mondjuk 90-95% állampapír, a maradék kriptó.
És az állampapirból melyiket?
A kripto nem túl kockázatos?
Már bocs, de pont ezt próbálnám elkerülni, hogy valaha is bedöljön a hitelem ( ha már olyan jó a helyzet az országban,h értelmes áron nem lehet venni egy ki*urt lyukat a városban).
De az viszont hülyeség,hogy 10 millió álljon,és "porosodjon".
Én állampapírba raktam, PMÁP.
Amikor meglett az ingatlan, és fizetni kellett fél órán belül a számlámon volt a befektetett pénz+hozam.
De amúgy a jelenlegi 40-60% inflációnál minél tovább vársz annál szarabb helyzetben leszel
#6 Én is PMÁP-t mondom ,amíg nem tudsz heti 6-8 órát foglalkozni cégkutatással mielőtt befektetnél/befektettél tőzsdébe nagyot bukhatsz.
Amíg árstoppos termékek vannak nem nagyon fog lemenni az infláció. Eredetileg ,ha csökken a kereslet csökkenne az infláció is ,de magyarországon élünk s csak a kereslet csökken az árstopp miatt az infláció nem. Ezért lenne jó a PMÁP infláció követő mivolta miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!