Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mit vegyek? Egy...

Szerintetek mit vegyek? Egy Iphone 13 minit vagy egy elektromos rollert

Figyelt kérdés
Most Iphone X-em van de a kamera ugye mar nem olyan jo meg a tarhely ilyesmik is zavarnak olusz az akku az kuka es elektromos roller meg jo lenne haza jonni meg olyan utcaba lakok eleve ahol kicsit felek ezert azzal igy hamar haza tudnek jonni h ne feljek stb

2023. jún. 13. 13:21
A kérdező szavazást indított:
Elektromos roller
Iphone 13 mini
17 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél új aksit a teloba és egy rollert.
2023. jún. 13. 13:36
 2/16 A kérdező kommentje:
nem eri meg mert a kameraja se annyira jo es picit be van torve mar 2 eve de az annyira nem zavar csak ha a nap belesut akkor egy csik van a fotoonaal es a tarhely
2023. jún. 13. 13:52
 3/16 anonim ***** válasza:
57%

A rollernek kicsi a kereke, így bármilyen kátyuban vagy kavicsban megakad és akkorát esel vele, mint egy ház. Ráadásul, ha elektromos, azt hajtanod sem kell, mint például egy biciklit, tehát lusta leszel és kövér.

Az új ájfóndért meg úgyis leütnek, ha sötétben jársz haza egy rossz környéketm

2023. jún. 13. 15:38
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Félve kérdezem, honnan van egy diáknak ennyi pénze, hogy ilyen drága cuccokat vásároljon? :D Bár, ha 5 ezret nem sajnáltok 2-3 naponta egy manórúdra (elfbar), akkor nem is csodálkozom... :D
2023. jún. 13. 15:40
 5/16 A kérdező kommentje:
3-asnak uzenem en nem koltom a penzem elfbarra engem nem ugy neveltek;) egyebkent meg ugy hogy en szemely szerint 2 eve gyujtok es szulinapra rokonoktol penzt kertem tavaly meg karacsonyra iden es tavaly is nehany rokontol azt kaptam igy plusz januar ota havi 10kt kapok zsebpenzre igy!
2023. jún. 13. 17:34
 6/16 A kérdező kommentje:
2-esnek uzenem nem leszek tole lusta se kover kozbe edzoterembe is tudok jarni arra nem gondoltal? meg a geneim is olyanok ha bevernek egy egesz hutot es utana nem mozognek heteket akkor is maximum 1 kgt hiznek ;)
2023. jún. 13. 17:38
 7/16 anonim ***** válasza:

Most néztem, hogy 300 ezer egy ilyen iPhone 13 mini. Nem sajnálsz rá ennyit? Ennyiből már lehet venni egy egész jó laptopot. Bár neked almás van az is nyilván, az meg kicsit drágább. :)

[link]

A havi 10 rongy zsebpénz nem olyan sok, hogyhogy nem költöd el amikor barátnőiddel mentek ide, oda?

2023. jún. 13. 18:41
 8/16 A kérdező kommentje:
Laptopom van es nem hasznalom helyette inkabb az ipadet. Kicsit sajnalom ra a penzt de nem tudok mit tenni. Eddig suli idoben nem volt sok idom ide oda menni tehat ezert nem koltottem el.o
2023. jún. 13. 22:13
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kapkodd el a vásárlást, írj fel érveket magadnak mindkettő mellett és amelyik nyer, azt vedd meg.

A telefont minden nap tudod használni, a rollert meg csak ha jó az idő.

2023. jún. 13. 22:59
 10/16 A kérdező kommentje:
koszonomm!
2023. jún. 13. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!