Milyen elektromos rollert vegyek? (részletek a leírásban)
Figyelt kérdés
Nincs jogsim és nem is tervezem letenni mostanában. Olvastam egy törvénytervezetet, ami szerint 25 km/h fölötti sebességet elérni képes elektromos roller segédmotoros kerékpárnak minősülne, a max. 25 km/h-t elérő kerékpárnak. Emiatt szerintem 25 km/h max. sebességűt lenne érdemes vennem. Nehezebb terepen is szívesen mennék vele: földes úton, erdőben...Az a probléma, hogy amik jók nehezebb terepre, azok magasabb teljesítményűek általában. Ár nem probléma, de azért 400 ezret már nem költenék egy 25 km/h végsebességű rollerre. Mit ajánlatok?2023. ápr. 3. 16:36
1/4 anonim válasza:
Semmilyet, lassan betiltják a száguldozást. Párizsban most tiltották be.
2/4 anonim válasza:
Nem csoda, hogy betiltották Párizsban.
2021-ben Franciaország-szerte 24 halálos balesetben voltak érintettek elektromos rollerek. A francia fővárosban 2022-ben már hárman haltak meg hasonló balesetben és további 456 rolleres balesetet regisztráltak a fővárosban.
Ők is rájöttek, hogy nem érdemes szigorítani, mert úgysem tartják be.
Nálunk is sokszor ketten állnak rajta és cikáznak a kocsik között.
3/4 anonim válasza:
Legutóbb páromat sodorta el majdnem egy rolleres járdán. Viszont ha engem fog elütni egy, olyan combost fog kapni, hogy egy jó darabig nem fog rollerezni. Üdv egy kickboxer.
4/4 anonim válasza:
Az csak egy gyerekjáték ami oda való a játszótérre.
Nem közlekedési eszköz ez.
Én is kipróbáltam de szörnyű, baleset veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!