Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen elektromos rollert...

Milyen elektromos rollert vegyek? (részletek a leírásban)

Figyelt kérdés
Nincs jogsim és nem is tervezem letenni mostanában. Olvastam egy törvénytervezetet, ami szerint 25 km/h fölötti sebességet elérni képes elektromos roller segédmotoros kerékpárnak minősülne, a max. 25 km/h-t elérő kerékpárnak. Emiatt szerintem 25 km/h max. sebességűt lenne érdemes vennem. Nehezebb terepen is szívesen mennék vele: földes úton, erdőben...Az a probléma, hogy amik jók nehezebb terepre, azok magasabb teljesítményűek általában. Ár nem probléma, de azért 400 ezret már nem költenék egy 25 km/h végsebességű rollerre. Mit ajánlatok?

2023. ápr. 3. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyet, lassan betiltják a száguldozást. Párizsban most tiltották be.
2023. ápr. 3. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
28%

Nem csoda, hogy betiltották Párizsban.

2021-ben Franciaország-szerte 24 halálos balesetben voltak érintettek elektromos rollerek. A francia fővárosban 2022-ben már hárman haltak meg hasonló balesetben és további 456 rolleres balesetet regisztráltak a fővárosban.

Ők is rájöttek, hogy nem érdemes szigorítani, mert úgysem tartják be.

Nálunk is sokszor ketten állnak rajta és cikáznak a kocsik között.

2023. ápr. 3. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Legutóbb páromat sodorta el majdnem egy rolleres járdán. Viszont ha engem fog elütni egy, olyan combost fog kapni, hogy egy jó darabig nem fog rollerezni. Üdv egy kickboxer.
2023. ápr. 3. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
38%

Az csak egy gyerekjáték ami oda való a játszótérre.

Nem közlekedési eszköz ez.

Én is kipróbáltam de szörnyű, baleset veszélyes.

2023. ápr. 4. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!