Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen elektromos rollert...

Milyen elektromos rollert vegyek gyereknek 70.000 ft alatt?

Figyelt kérdés

Keresztlányom óvodai ballagására, szeretnénk venni egy elektromos rollert.

A roller gyakorlatilag csak egy aszfaltozott zsákutcában oda-vissza szaladgálásra lenne használva. A környéken kb 0 az autó forgalom.

Mivel nem igazán vagyok otthon a témában, ezért tudnátok nekem ajánlani egy olyan elektromos rollet ~70.000 ft alatt, ami ár/érték arányban a leg megfelelőbb.

2021. máj. 15. 20:22
1 2
 1/11 Miss Endzsi ***** válasza:
2021. máj. 15. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Semmilyet. Ilyen kicsi gyereknek inkább a normális rollerre van szüksége. Egyrészt az elektromos nagy batár, körülményes, vigyázni kell rá..., másrészt a gyerek inkább mozogja ki magát, plusz a zsákutcában elektromos motorozás nagyjából 20 percig lesz izgalmas neki. Még akkor is jobban járna, ha tollaslabdaszettet vennél neki.
2021. máj. 15. 20:56
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

De ugyan ennek a rollernek a más színű változatát eléggé lehúzták a emagon, továbbá a 30 perces üzemidőt egy kicsit kevésnek találom, így inkább ezt nem választanám.

2021. máj. 15. 20:57
 4/11 A kérdező kommentje:

2-es koment válaszára reagálva:

Hagyományos rollere már van. Kap ezen felül biciklit is ballagásra.

Egyébként hasonló véleményen vagyok én is mint te, de az annya ezt találta ki tehát ez lesz :)

2021. máj. 15. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Anya azt találta ki gyerek vagy felnőtt vagy? ha felnőtt akkor ha van pénzed vegyél azt amit te szeretnél venni keresztlányodnak.ovodásnak sokat kell még mozogni elektromos rollert biztos nem vennék neki .
2021. máj. 16. 05:54
 6/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

gondolom apja #5 vagy masodsorban kozeli rokona

gyereknek van e igenye ra? Vagy csak anyja hasrautott mert sok a penz a csaladban, vagy valami oka is van ra

ha a labbalhajtos roller normalis teljesen ertelmetlen egy ilyen foleg erre a celra

igazabol 70 ezer egy labbal hajtos (also) atlagos kategorias roller

elektromosbol ez nagyon az alja 150 koruli ami atlagos lenne

szoval gondold at miert dobjatok ki egy nagy eselyel hulladekre, amit nem fog hasznalni

sok rollernel nem figyelnel a jo tervezesre es minnel olcyobb annal ervenyesebb ez

ezert nem elvezet oket hasznalni hanem inkabb szenvedes

2021. máj. 16. 07:18
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös válaszoló!

Igen láttam, hogy elírtam az "anyja" szót. Mivel nem találtam szerkesztés gombot, ezért azt nem tudtam javítani. Harmadik kommentet pedig egymás után, már nem akartam hagyni. Gondolom, e miatt hagytad ezt a szarkasztikusnak szánt hozzászólást. Bár lehet, tényleg csak félre értetted.

(Ha már nyelvtan náciskodni akarunk, akkor kihagytam a mondatból egy vesszőt, meg egy pontot is :).)

Egyébként meg nem gondoltam, hogy egy olyan egyszereű kérdésre, hogy 70K alatt, mi a legjobb ár/érték arányú elektromos roller gyerek részére, komplett háttértörténetet kell írnom.

Keresztlányom egyébként szeptembertől egy sport iskolában fogja megkezdeni az általános iskolát. Úgyhogy nem kell félni, fog mozogni a gyerek eleget.

Elektromos autója már 2 éves kora óta van. Rollere is van, kb 3 éves kora óta. Midkettőt szereti használni. Gondolom ennek a kettőnek a kombinációjából pattant ki az anyja fejéből az ötlet, hogy elektromos roller kell a gyereknek. Feltételezem, hogy a gyerek anyja jobban tudja, hogy mi kell neki mint én, vagy (nem sértésnek szánom) mint ti.

Mivel a roller nem napi iskolába járáshoz kellene, hanem csak hogy néhanapján elbohóckodjon vele, így ennél többet nem költenék rá.

Köszönöm ha ezek után, még adtok tanácsot a témában :)

2021. máj. 17. 09:21
 8/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
74%

ez nem ilyen egyszeru

amit linkeltek az uleses pl.

van e igeny az ulesre vagy hagyomanyos valodi rollerre szoritkoztattok?

azt biztos hogy nem vennem

mint irtam ez az osszeg keves egy normalis elektromosra, igy ugymond a legjobbnak tunot valaszthatod

jobb lenne ha tudnank a mostani rollere pontos tipusat es ha azzal elegedett ahhoz lehetne viszonyitani

2021. máj. 18. 09:09
 9/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
49%

ja es amugy "de, nehez"

"mi a legjobb ár/érték arányú elektromos roller gyerek részére"

nem hattertortenet kell legalabbis nem az amit te irtal

hanem azt hogy most hany eves, milyen magas, milyen sulyu

ezek eleg lenyegesek, lennenek

gyerek ez eddigiek alapjan mit takar? Eddig annyit tudni hogy 3 evestol idosebb...

es hogy majd megkezdi altalanost

igy altalaban 6-8 ev korulire teheto kora

egy ules lehet tul magas is lenne neki...

kimondottan gyerekrollerbol meg kevesebb a valasztek ha az elektromos is

amugy pl. Van csipoedzo (nem elektromos) Y roller is pl. sportolashoz (melle) jo lenne

meg szoktak szeretni elektromosbol a hover board ot ami szinten edz is, es fokepp egyensulyt ami eleg hasznos ha ilyen iranyu a sport

de ha kobe van vesve egy gyerek eroller amit velhetoen par even belul eladtok vagy felretesztek kovetkezo gyereknek akkor rendben

mert egy "fiataloknak" ("junior", teenager") -eknek valo roller is mar lehet nagy lenne neki

ezert lenne jo magasagat sulyat ismerni

2021. máj. 18. 09:19
 10/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
65%

ha nem tudnam hogy ennyire kicsi es konnyu gyerekrol van szo (ja lehet megsem tudom)

akkor legolcsobbaknak ezeket ajanlanam:

[link]

[link]

illetve barmit ami hasonlit ezekre adataiban "kinezeteben"

xiaomi nem veletlen egy nagyon kozkedvelt a fiatalok kozt ezert (is) etalonak veheto

jo tervezesu, nem szevedes hasznalni

Igy a "copy"-jai azok amik szinten leginkabb hasznalhatoak

csak hat esetedben ezek tul nagyok lennenek

netan ezek:

[link]

[link]

termeszetesen vehetsz valamit boven 70 alatt, kifizethetsz felesleges alkatreszekert penzt mig a tobbi alkatresz aratol (minosegetol) veszik el, kormany amit pehelykonyu kisgyerek is letor, kerek ami szetmalva kiszakad vazbol...

:D

2021. máj. 18. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!