Az elektromos gyerekautó (amit lehet vezetni) való még egy 5 éves gyereknek? Vagy inkább kisebbeknek?
Lehet kapni nagyobbat is, ami 60kgig is jó. Azt hiszem Brendon honlapján láttam (jeep nem ezek a pici BMWk), de most nem vagyok benne biztos.
De tudsz venni neki elektromos quadot is, de én 50cc-is "rendes" quadot is vennék már simán 6-7 évesnek (le tudjátok foltani is), attól fúgg, hogy milyen ügyes. Bár 5 évesnek még nem nagyon, úgyhogy azzal legalább 1 évet várbék. Amúgy az elektromos sem olcsóbb (ezek a nagyobb méretüek) és kevesebb ideig is jó...
Egyébként ha súlyra jó, akkor én nem foglalkoznék azzal, hogy "ciki-e", ha erre gondolsz,én mindig úgy vagyok vele, hogy csinálják, ami jól esik, ne mással foglalkozzanak (persze van határ, de ez pont nem az az eset :))
#5 tessék itt van: [link]
Lepd meg eggyel tesód xd ráadásul nem 60 hanem 65kgig jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!