Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nincs közöm a pénzügyekhez...

Ha nincs közöm a pénzügyekhez mit olvassak? 18/f

Figyelt kérdés

Találtam könyvet: iránytű a pénzügyekhez (tankönyv 9-10évfolyamosoknak), küldetések a pénz világában(7-8evfolyamosoknak)

Lehet hogy nem jó minőségűek meg lehet tévesztő, hogy jó lehet az évfolyamjelölések miatt de szerintem hasznos.

Szerintem egész bonyolult dolgok vannak benne ahhoz képest hogy 9-10edikeseknek van

2023. jún. 12. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
pénzügyi könyveket, cikkeket
2023. jún. 12. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Kezdetnek jó, pláne, ha ebben is találsz újat.

Egyetemi szinten 'Pénzügytan' vagy hasonló tantárgyak jegyzetei között lehet érdemes szétnézni, talán ez az egyetlen tárgy aminek a pénzügyi alapismeretek vannak a fókuszában.

Minden más túl hamar eltér ettől és elmegy valamilyen rész téma irányába.

Mondom ezt végzett pénzügyesként.

2023. jún. 12. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
38%

A legjobb pénzügyi könyv, amit elolvashatsz, az Kiyosaki Gazdag papa szegény papa című könyve. Másodiknak pedig ugyanettől a szerzőtől a Cash Flow négyszög.

Ha életedben semmi más pénzügyi könyvet nem olvasol el ezen a kettőn kívül, akkor is ez a tudás az emberiség felső 2%-ába képes emelni.

2023. jún. 12. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Soros Gyögy: The Alchemy of Finance, nagyon érdekes könyv.
2023. jún. 13. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!