Ilyen létezik a paypalnal?
Az ismerősöm egy nagyobb összeget küldene nekem németországból de megakadt a fizetés. 150$ értékű bitcoint vásároltam és elméletileg nem volt elég a tranzakció sikerességéhez. Nagyon meg vagyok szorulva és félek ha még több pénzt ráküldök, egyszerűen elveszítem a pénzem és az ő segítsége ugyanúgy nem tud majd átjönni..
És mivan akkor ha nem fizetem tovább? Örökké várja majd hogy átjöhessen vagy visszamegy a feladónak? És akkor az én pénzemmel mi lesz?
Mit tegyek?
Nagyon régen, még a bitcoin hőskorában, amikor még kb minden váltó illegális és gagyi volt, többször előfordult velem, hogy mire a banki átutalásom átment, az árfolyam kellőképp felment és a váltó nem az elküldött btc-t csökkentette, hanem tőlem kért még pénzt hogy az eredetileg kikért btc-t fedezze.
De hogy 2023-ban ilyesmi történjen, hogy egy váltó így működjön... kizárt dolog. 99.9% hogy átvertek.
Igen átverès. Gondolom az eddig törtènt sacc 3 levèlváltás után kicsit erős "ismerősnek" hìvni valakit.
A paypal tranzakcióknak semmi közük nincs bitcoinhoz (meg semmilyen kriptodevizához) ha valaki pènzt küld neked paypalon, az 5-10 masodperc múlva ott az egyenlegeden ès rendelkezhetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!