Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi a havi bevételetek?...

Mennyi a havi bevételetek? Ebből hány ember él a háztartásban? Elég nagyjából, félre tudsz tenni, vagy nem elég, hó végén nehézségek vannak, vagy fontosabb szükségletekről is le kell mondani?

Figyelt kérdés
Szeretnék viszonyítási példákat látni arra, hogy a bevételem kevés vagy én vagyok ügyetlen a pénzbeosztásban az utóbbi időben.. és a személyes ismerőseimet nem szeretném kérdezgetni a pénzügyeikről..

2023. máj. 21. 23:43
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
62%
#10 nyelveket beszélő diplomás szakemberek lehetőleg külföldi cégeknél ill vezető beosztásban.
2023. máj. 22. 07:25
 12/43 anonim ***** válasza:
82%
Ketten vagyunk, gyerek nincs és nem is lesz, a havi bevétel olyan 1700k körül mozog most, de kár összeadni, mert nem vagyunk közös kasszán. Nehézségek nincsenek, de nagy félrerakások sem, a pénz javát elutazzuk, ezen felül külön-külön van nagyjából 6 havi tartalékunk fejenként, ha beütne valami munkanélküliség. Az egyetlen spórolás sabbathicalra van, jövőre le akarunk lépni olyan 5-6 hónapra.
2023. máj. 22. 08:13
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Ketten kb. 1.200.000ft-ot keresünk. Jelenleg nem tudunk félretenni, mert házfelújításban vagyunk.

Van megtakarításunk, de nem szeretnénk hozzányúlni.

2023. máj. 22. 08:14
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1.2 millió nettó bevétel, 2 felnőtt, 1 ovis, egy nagy kutya. Lakáshitel 90e. Kb 600 ezer körül teszünk el, egyikőnk fizuját.
2023. máj. 22. 08:41
 15/43 anonim ***** válasza:
85%
Kb 2.5-3Mt keresünk ketten, ebből 1-1.5 Mt félreteszünk minden hónapban. Erre jönnek még a bónuszok, évi kb 2M, de azt egyből félretesszük, mintha nem is létezne. 4en vagyunk, hitelünk csak a babaváró, de az inflálódik szépen, kényelmesen élünk. Mondjuk ennyi pénzből ez nem egy óriási teljesítmény, bárki kényelmesen élne.
2023. máj. 22. 09:04
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1 millió a bevétel, 550/450 arányban, két kisiskolás gyerekkel. Tudunk félretenni, jól is nézne ki, ha ennyiből nem tudnánk, de nem is költünk feleslegesen, csak mert megtehetnénk. Panelban lakunk, 2 autónk van, és előre meg szoktuk tervezni a kiadásokat. Járunk programokra, kirándulni, kikapcsolódni, de az is egyre drágább sajnos. Pont tegnap voltunk az állatkertben, az kb 25-30 ezres kaland egy családnak, nem is gondoltam volna, pedig vittünk szedvicset, csak sajnos keveset.
2023. máj. 22. 09:07
 17/43 anonim ***** válasza:
67%

Én pl szereztem egy mesterdiplomát a szakterületemen, elkezdtem nemzetközi projekteken dolgozni, majd egy amerikai egyetemen elkezdett doktori kutatásom mellett tanácsadóként dolgozni nyugati klienseknek, EUs intézményeknek, egyetemeknek. Eleinte, 3-4 év tapasztalattal 400-450 volt a napidíjam, ez 6-7 év után már 700 környékére nőtt, de már akadt 800as is tavaly, igaz az két rövidebb, pár napos munka volt.

Végül csináltam erre egy saját céget is, hogy könnyebben kiszervezzek munkákat, ill behúzzak nagyobb projekteket, de egyelőre ez még nem alakult ki teljesen, igazából nagyjából ugyanott tartok mint egy éve, amikor a cégesdit elkezdtem.

Tehát, tanulni, specializálódni, kapcsolatot építeni nyugaton, bedolgozni, és profilt kialakítani.

2023. máj. 22. 11:19
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Büszke vagyok rád! Így is kell.
2023. máj. 22. 11:59
 19/43 A kérdező kommentje:

Az első két kommentelőhöz szólnék:

Milyen néhány tízezres költség emelkedésről beszéltek? Az egyes (minden egyes) termékek árai által a (csak hasraütés összegű példák) a 200-ezres havi élelmiszerköltség 300.ezer vagy több, a gyerek 2 napos osztálykirándulása 30ezer helyett 50 ezer és így tovább. A pár 10ezres- egy egy tételre lehetne igaz, de mivel mindennap és minden költséget érint, egyáltalán nem pár 10 ezres költségemelkedésről van szó. Elhiszem, hogy akinek 700 eu a napidíja.. de azt a középosztály vagy "alsóközéposztáy" (?) is létezik aki alkalmazotti bérből próbál kijönni.

2023. máj. 22. 13:08
 20/43 anonim ***** válasza:
23%

A mondanivalóm lényegén nem változtat. Megint nem látod a fától az erdőt, ez az a mentalitás amitől meg kellene szabadulnod, de csak újra és újra belekapaszkodsz.

2023. máj. 22. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!