Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amíg egy szolgáltatónál...

Amíg egy szolgáltatónál várakozunk telefonon, hogy bekapcsoljanak, költséggel jár?

Figyelt kérdés
Amíg a várakoztató zenét hallgatjuk akár 45-60 percig.

2023. máj. 17. 12:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Emiatt szűnt meg a telefonközpontos "szakma".

Ott megmondták pikk-pakk, hogy foglalt, vagy kapcsoltak rögtön, adott esetben átkapcsoltak egy másik ügyintézőhöz.

Ennél tökéletesebb jelenleg nincs.

2023. máj. 18. 04:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lenne a megoldás, hogy mondjuk 5 percig a mi költségünk, afelett a szolgáltatóra terhelik. Szerintem ez jelentősen javítaná a sikeres hívások arányát!

Kicsit off, de a zenehallgatásos várakoztatás még mindig jobb, mint az MI, vagy minek is nevezzem, "akivel" a múltkor összeakadtam, és megkérdezte, hogy milyen témában telefonálok, aztán belezavarodott a válaszomba, és nem tudott mit kezdeni velem. (Én meg vele...) Pedig igyekeztem rövid, tömör választ adni.

2023. máj. 18. 06:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem az lenne a megoldás, hogy mondjuk 5 percig a mi költségünk"

5 perc az rohadt sok! Maximum 1 percet mondanék...

2023. máj. 19. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!