Esküvői szolgáltatókat mikor kell manapság lefoglalni?
Nem volt családban mostanában nagy lagzi, így nem tudok pontosan számolni egyelőre.
Egy bizonyos zenekarhoz párom ragaszkodott (ismerősök), ők már most megmondták, hogy 2023 telített, 2024 tavaszára tudnak adni időpontot.
Ha őket leszerveztük fix időpontra, akkor utána a többi szolgáltatást mennyi idővel előre kell megtervezni?
Amik kérdésesek nekem, az például a meghívók rendezése, rokonok értesítése a fix időpontról, a dekoratőr/virág, a polgári szertatáshoz az anyakönyvezető (megyeszékhelyen), a fotós/videós és a vőfély esetlegesen.
Aki mostanában szervezett le esküvőt, mennyi időre előre kell ezeket bejelenteni/lefoglalni?
Egy bizonyos zenekarhoz párom ragaszkodott (ismerősök), ők már most megmondták, hogy 2023 telített, 2024 tavaszára tudnak adni időpontot.
LOL Ez a Rolling Stones, vagy ki a fene?
Teljesen mindegy, de ha ennyire érdekel, akkor igen, a Rolling Stones. ;)
Gondolom segíteni nem tudsz a kérdésben akkor…
"Egy bizonyos zenekarhoz párom ragaszkodott (ismerősök), ők már most megmondták, hogy 2023 telített, 2024 tavaszára tudnak adni időpontot."
Ravasz a párod, így nyert 2 évet, amíg nem kell feleségül vennie, és még hiszti sem lesz.
Borítékolom, hogy 2024-ben is kitalál majd valamit, amire várni kell évekig. :D Ügyes, ügyes!
Nem tudom, előttem min csodálkoznak annyira a válaszolók. Lehet, hogy valami vilagvégi zsákfaluban mindenféle szolgáltatót és helyszínt is könnyű találni bármikorra, de bizony Pesten simán elkezdi az ember másfél évvel előbb szervezni, ha nem mindegy neki, hogy milyen lesz a végeredmény.
Kérdező, az érdeklődést már kezdjétek el, aztán fogjátok látni, mire mennyi időtök van. Nyilván nem mindegy, hogy milyrn stílusban gondolkodtok, mainstream vagy teljesen egyedi lesz-e. De már beszélhettek éttermekkel, ruhakölcsönzővel, fotóssal és videóssal. A sminkes, fodrász, körmös mèg ráér. 😉
6
Nem tudom miért lehetetlen nekik, hogy a párom ragaszkodik valakikhez. :) Vagy hogy ők előre egy évvel be vannak táblázva.
Ez van, olyan esküvőnk lesz, amilyent mi szeretnénk, akkor is ha várni kell rá. Én bízom benne, de a gyakorisok persze jobban tudják, én milyen emberrel vagyok együtt.
Minek ez a sok hű-hó?
Úgyis elváltok.
Anyakonyvezetőnél kimondjátok az igent aztán hazamentek.
Mi még mindig együtt vagyunk pedig már 37 éve. Akinek meg álomesküvője volt hintóval, lovakkal, 200 személlyel, azok elváltak.
A kevesebb az több. Racionálisan kell tervezni. Inkább 4 hét nászút valahova Ázsiába, mint ekkora felhajtást és stresszt csinálni.
"Akinek meg álomesküvője volt hintóval, lovakkal, 200 személlyel, azok elváltak."
Álomesküvőm lesz, 200 fővel. De ha 20 fős lenne, akkor is ugyanezek az emberek lennénk. Nekem történetesen például tök mindegy volt hány fő jön, tehát az érvelésednek semmi értelme. A zenekar a párom kérése. Nem értem minek gonoszkodsz. És nyugi, nászútra is lesz pénz. ;)
Attól függ, hogy fő szezonban akarjátok-e vagy sem, ill. helyileg hol (Bp vagy vidék). Téli esküvőre szerintem biztos találnál jövőre is bármit kb., nyárra meg valószínűleg már 2023-ra se.
Szerintem kb. másfél évvel előre kell tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!