Esküvői szolgáltatókat mikor kell manapság lefoglalni?
Figyelt kérdés
Nem volt családban mostanában nagy lagzi, így nem tudok pontosan számolni egyelőre.
Egy bizonyos zenekarhoz párom ragaszkodott (ismerősök), ők már most megmondták, hogy 2023 telített, 2024 tavaszára tudnak adni időpontot.
Ha őket leszerveztük fix időpontra, akkor utána a többi szolgáltatást mennyi idővel előre kell megtervezni?
Amik kérdésesek nekem, az például a meghívók rendezése, rokonok értesítése a fix időpontról, a dekoratőr/virág, a polgári szertatáshoz az anyakönyvezető (megyeszékhelyen), a fotós/videós és a vőfély esetlegesen.
Aki mostanában szervezett le esküvőt, mennyi időre előre kell ezeket bejelenteni/lefoglalni?
2022. okt. 29. 15:27
11/11 anonim válasza:
Kérdező, én egy évet szántam rá, és sikerült is mindent megszervezni. A helyedben jövő év elején elkezdeném, a helyszínek nagyon hamar elfogynak, így ha megvan az időpont akkor a helyszínt foglald le gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!