Halálom után a telefon szolgáltatom minden kódot megad a családomnak hogy belenézzenek a telefonomba?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 12:23
1/12 anonim válasza:
A telefon szolgáltatódnak semmi köze sincs ahoz, ha te pl mintával lezártad a telefonod.
2/12 Fsms válasza:
Nem tudja, a kódokat te tudod beállítani. Ezt a cég nem ismeri.
3/12 A kérdező kommentje:
Van egy csomo olyan beszelgetes ahol kiderulne h meleg vagyok. Ezert felek ha bajom esne mindenki csalodna bennem
2021. jan. 28. 12:44
5/12 anonim válasza:
Halálod után nem mindegy...? :-D
6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nem mindegy
2021. jan. 28. 13:03
7/12 anonim válasza:
Neked már 100%-ban mindegy lesz... :)))
8/12 anonim válasza:
Halálod után _számodra_ milyen hatással lesz, hogy mit gondolnak rólad?
9/12 anonim válasza:
Visszataszito ez a hozzaallas, hogy neked mindegy lesz. Es aki meghal, annak az is mindegy lesz, hogy az ozvegye es a gyerekei orokolnek, vagy foldonfutok lesznek? Utanam a vizozon? Le van szarva mindenki, marmint a valaszolok szerint.
Elnezest, kerdezo. Szerintem szemelyisegi jogokat serto lenne, ha lathatnak, ami a telefonodban van.
10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom 9es az egyetlen normalis valaszt!!
2021. jan. 28. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!