Hogy élitek meg, hogy ebben az országban vannak egyes főleg szolgáltató szakmák, amelyek pofátlanul sok pénzt lelopnak a vevőkről? Szerelők, építőipari munkásokra gondolok elsősorban...
Nekem amúgy nem is csak az összeggel lenne bajom, hanem azzal, hogy minőség nem jár mellé.
Ajtókat darabjáért nettó 40 ezerért rakták be. Egy srác jött, az ellen tokot nem ragasztotta be, csak beütötte a helyére, az ajtó körül nem PUR habozott ki rendesen, csak pontonként, azt is nekem kellett megcsinálni.
A burkoló olyan fogasan rakta le a lapokat, hogy sírok ha ránézek, a festő is úgy festett ki, hogy majd át kell csiszoljam a falat újra, még egy glett is kellene neki aztán festeni.
Az ablakokról ne is beszéljünk. "Olcsó" húsnak híg a leve, tudom, de direkt nem is a legolcsóbb ajánlatot választottam, hanem egy közepeset, ahol nagyon jól előadta magát a fazon, hogy majd a "fiúk" mindent tudnak és minden jó lesz.
Hát a "fiúk" közül az egyik mondta nekem munka végén, hogy ez volt a kollégája első és utolsó munkája... Gondolhatjátok milyen lett.
És ezzel van ki a kisf..szom, hogy egy vagon pénzt kifizet az ember, de mellette ki kell tanulnod a komplett szakmát és figyelni kellene minden lépésüket, nehogy teljesen szarul csinálják. Őrület.
Ez undorító.
Egy autószerelő 13 rugós órabérrel dolgozik. Mondjuk egy problémán állítólag 8 órát.
Durva, hogy a havi keresetem durván felét megkeresi egy napon. Alig vérlázító! Klassz kis ország! Csalók kedvenc helye.
5
A másik kedvencem igen, a szaki zseni brigád!
Mikor felújítottunk én is eljutottam oda, hogy a világ zséje kevés lenne, hogy valaki jól megcsinálja adott munkát.
Szerintem nagyon gáz, ami jelenleg van ezekben a szakmákban, és senki sem tesz semmit, hogy minőség legyen reális árért. :(((( pl nincs ezeknek vmi ellenőrző szerve"?! Az iparkamara mit csinál? Csak tagdíjat szed gondolom nagy vidáman...
Autókról ne is beszéljünk...
Elmúlt évben több esetben voltam márkaszervizben, kárrendezés másik kontójára, parkolásnál nekem koccantak, hátulról nekem jöttek. Teljesen bagatell apró munkákra kiszámláznak a biztosítónak 2-3-400 ezreket. Aztán úgyis a másiknak nő a biztosítása.
De egy sima éves szerviz. Motorolaj valami 16 ezer bruttó 5 literes kiszerelésben. Ők 4 litert kiszámláztak 32 ezer nettóért + szerelési díj. Volt, hogy rá kellett tölteni olajat, mert kevés volt benne...
Gyertyákat cseréltek a kocsiban, nyilván 3-szoros áron, indulás után konkrétan majdnem baleseteztem, mert hiába nyomtam nem ment a kocsi, elkezdett lefulladni az út közepén.
Visszamentem, kiderült, hogy 4 gyertyából 2 szar volt amit bele raktak. És még csak azt sem értem hogy nem tűnt fel nekik hogy gyerekek, itt egy 4 hengeres kávédaráló fél motorja nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!