Mennyi megtakarítás van a számládon?
3,3 millió ft.
Plusz a széfben is van kp.
Miért? Ha nekem van, neked is lesz?
Háááááát most csak 60k :D De azért, mert most vettem 1.1 millióért kincstárjegyet. Meg mert előtte minden megtakarításunkat egy ingatlanba toltuk.
A jövő tervezésében fontos, hogy legyen megtakarítása az embernek.
A preferált az, ha mindig van annyi megtakarításod amivel legalább 3, de inkább 6 hónapig el tudsz lenni, ha valamiért kiesnél a munkából és nem lenne semmi bevételed. Ezt hívják anyagi biztonságnak.
És persze ha van megtakarításod, akkor tuod kamatoztatni is, így a pénz még töb bpénzt termel.
Szóval ne azért legyen pénzed, mert a párod azt mondja, hanem mert neked is jobb, ha van.:D
persze a saját körülményeidhez képest kell tudnod félretenni. Az egy dolog, hogy mi a párommal havonta 400ezret teszünk félre, de ez abszolút nem általános, igazából ha megcélzod, hogy már havi 20ezret meg tudj takarítani stabilan - és nem vered el valami buli alkalmával! - akkor már jó vagy.
A gyerekén van 300 ezer
Nekem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!