Binance számlánál mivel tudom igazolni, hogy mi tartozik hozzám? Melyik adatot nem szabad senkinek kiadni?
Figyelt kérdés
Nagyon régen regisztráltam, és most szeretném használni a binance tárcám.
Nem emlékszem, hogy regisztrációkor volt-e ez a 12 szóból álló hitelesítés, amit fel kellett volna írnom, hogy igazolni tudjam, melyik az én tárcám.
Vagy a binance emailhez van csatolva, vagy mégis mi alapján tudom igazolni, hogy melyik az én tárcám? Hol találom ezt meg?
Mit kell odaadnom az egyik családtagomnak mondjuk, ha velem történik valami, hozzáférjem az ott tárolt pénzemhez?
Mit kell tennem nekem, ha mondjuk megszűnik az email címem, vagy nem tudok bejelentkezni valamiért binancere? Melyik adatokra van szükségem ehhez és hol találom?
Van további biztonsági funkció, amit érdemes tudnom vagy bekapcsolnom?
Mi az a p2p például?
2023. ápr. 16. 05:47
1/2 A kérdező kommentje:
Bejelentkezek és kiírom az api key és secret key kódokat? Ennyi elég?
2023. ápr. 16. 05:51
2/2 anonim válasza:
Aki ennyire vakon van jobb ha nem kriptozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!