Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay -ről mit nem szabad venni?

Ebay -ről mit nem szabad venni?

Figyelt kérdés

Milyen termékek azok, amikbe könnyen bele lehet bukni minőségileg.

Köszönöm.

2021. ápr. 18. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Fagyit
2021. ápr. 18. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Ruhák, régiségek, elektronikai dolgok, és bármi aminél nem akarsz garancia miatt Kínába visszaküldeni valamit. Kaját sem nagyon vennék itt, max. japán teát.

Amit itt szoktam venni, azok max. könyvek, tea kellékek, társasjáték

2021. ápr. 18. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Ujonnan 10 dollar felett semmit, foleg ha kinabol erkezik. Hasznalt cuccot adott esetben lehet, ha az elado megbizhatonak tunik es az ajanlat nem tul jo ahhoz, hogy igaz legyen.
2021. ápr. 18. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Kozmetikai termékeket nem megbízható eladótól. Koreából rendszeresen rendelek, de a 200 Forintos kínai krém, hát...

A megbízható eladó sok mindennél játszik, esküvőre onnan vettem ruhát és nagyon szép volt.

2021. ápr. 18. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért gondolja itt sok válaszoló, hogy az ebay egy olyan bóvlikínai hirdetési paltform mint az ali vagy a wish. Nyilván hirdetnek kínai székhelyű cégek/kereskedők is, de nem ez az általános. Az oldalon hirdetőknek a nagy része magánszemély, olyan mint nálunk a vatera, csak nemzetköziben.
2021. ápr. 19. 03:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Olvastam egy komoly tanulmányt az ebay csalás kizáró rendszeréről.

Volt majd 50 millió $, nekem elég meggyőző.

De nem vásároltam még ott.

2021. ápr. 19. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!