Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi értelme van a végrehajtó...

Mi értelme van a végrehajtó több éves szenyvedésének?

Figyelt kérdés
A volt menyem 8 éve nem lakik már a lakásunkban,se bejelentkezve sincs lakcim szerint. Amióta elhuzta a belét innen aminek örültük nagyon,jönnek pár havonta a végrehajtóktól a levelek,2x 3x jön egy adott végrehajtótól pl, Gipsz Jenő és büntársa végrehajtói iroda,majd egy évig kíntornáznak pár ilyen kisérlettel. Majd jön egy ujabb levél amibe leirják ök eladták ezt a tartozást egy másik végrehajtónak mert behajthatatlan. Ismétlödik a történet 2x 3x jön egy adott végrehajtótól pl, Kolbász János és büntársa végrehajtói iroda,majd egy évig kíntornáznak pár ilyen kisérlettel. Ez a történet zajlik immár 8éve. Azt se értem minek nekem küldik a leveleket,mindig bedobják a levélládába. Engem mondjuk nem zavar ez csak várom hogy mikor unják ezt meg? Nem esik le a tantusz hogy ebből bizza lóvé itt nem lesz. Eleve a meny külföldön van,ott él nemi és egyéb életet. Valszeg ide már csak ameddig Orbán bátyánk és ispánjai tronolnak vissza nem fog térni,de nem sok esélyt látok rá azután sem. A kérdésem hogy mégis ennek mi értelme van? Hogy ne unatkozzak? Összeszámoltam. 12 darab vélgrehajtói iroda irt nekem már levelet. Ez addig tart ameddig ki nem fogy a végrehajtói iroda? bár már utobbi idöben Zalaegerszegről is irt a végrehajti,mi pedig pestiek vagyunk,szükülni látom a kört.
2023. ápr. 5. 14:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2023. ápr. 9. 21:16
 22/22 anonim ***** válasza:
34%

#19: Én is ugyan ezt mondtam, hogy jelezze valakinek mondjuk. Érdekes, amikor hozzáírtam, hogy milyen hülye hogy itt akadékoskodik, ahelyett hogy szólna, akkor kaptam az okoskodást, hogy én milyen frusztrált vagyok, meg teszem az eszem.

Most hogy leírod ugyan ezt, csak nagyon empatikusan, most érdekes, ez a jó válasz :D.

Kérdező: Olvasd el a kérdésed. És szerinted még én vagyok a frusztrált?

Te vagdalózol meg toporzékolsz itt azért, mert ki kell dobnod évente 1 levelet. Amikor pedig szembesítelek ezzel, kikéred magadnak. Öregapám... :D Nem vagytok semmik.

Nem troll vagyok. Válaszoltam a kérdésre. Egyszerűen nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek rajtatok :D

2023. ápr. 11. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!