Mi értelme van a végrehajtó több éves szenyvedésének?
Sokat nem tudsz tenni azon kívül, hogy kihajítod a kukába ezeket a leveleket.
Az én címemre meg évekig jöttek fizetési felszólító levelek egy olyan cég nevére, ami korábban ide volt bejelentve, de három évvel azelőtt megszűnt, mielőtt én a lakást vettem. Többször visszaküldettem a postással "címzett ismeretlen" hivatkozással, hívtam őket, írtam nekik, hogy a céghez semmi közöm és a cégnyilvántartás alapján évek óta megszűnt, semmit nem ért, továbbra is jöttek a levelek. Utána letojtam, ment minden ilyen levél a kukába. 4 év után végül feladták.
Már bocsáss meg... De a behajtó irodáknak honnan a rákos f@szból kéne tudni, hogy a te menyed elköltözött? Valószínűleg az az utolsó megadott lakcíme és a behajtó irodának fogalma sincs hogy hol a bús tökömbe bújkál a tartozásai elől.
Egyébként szerintem még mindig oda van bejelentve, csak te hiszed, hogy nem.
De a kérdésed stílusából, megfogalmazásából 50%-od adok annak, hogy cigányok vagytok. Ha nem, akkor valami full telepi suttyók, ketten együtt 45 IQ-val...
Sopánkodni azt tudsz te is, gondolom marha megterhelő 8 hónaponta a kukába dobni egy levelet.
Itt sír a szád, de annyit nem tennél az ügy érdekében, hogy közöld a behajtó irodával, hogy az idióta menyed nem lakik ott 8 éve.
Nem költesz rá? Kerül vagy 150 Forintba... Vagy ingyenesen egy e-mail... De nem. Nehogy szólj nekik, hogy nem tudnak valamit, amit nem is tudhatnak. Nem! Írkáld ki ide. A lényeg, nehogy cselekedj az ügy érdekében valamit is! Reméld a változást!
Jézus gyere le...:D
Miért nem a kiírt kérdésre válaszolok?
- Válaszoltam a kiírt kérdésre egyszer. Leírtam: Nem tudja a behajtóiroda, hogy elköltözött
- Válaszoltam a kiírt kérdésre mégegyszer. Lerírtam: Szerintem még mindig oda van bejelentve a menyed.
- Nem csak válaszoltam, még javaslatot is tettem, hogy előre lépj: Szólj a behajtóirodának hogy nem ott lakik.
Ezek után nekem ne mond, hogy nem volt hasznos a válasz vagyhogy nem a témához szóltam hozzá te észlény :D
Én stílusomat nem hiszem, hogy tudnád úgy értékelni, hogy vérig sértődjek. Azért vagyok ilyen cinikus, mert fáj a hülyeséged.:D
"Majd jön egy ujabb levél amibe leirják ök eladták ezt a tartozást egy másik végrehajtónak mert behajthatatlan."
Végrehajtó nem szokott tartozást "eladni". A végrehajtók illetékesség alapján vannak kijelölve, és bizony küldenek tértivevényes leveleket is.
Biztos, hogy végrehajtókkal van dolgod? Nem pedig behajtó cégekkel?
A kettő nem ugyanaz.
A hozzád hasonló esetekre a következőt szokás csinálni:
A menyed nálad fennálló lakcímét fiktíváltatni kell. Ha valóban végrehajtó keresi állandóan levélben, akkor utána már nem fogja.
Ha csak behajtó cég kereste, akkor ő nem fogja tudni lekérni az országos lakcímnyilvántartóból, hogy fiktív lett a címe, tehát ő utána is hozzád fogja küldözgetni a leveleket, amíg tudomására nem hozod többször is, hogy ott nem fogja megtalálni.
Az az èrtelme, hogy mivel nagy merìtèssel dolgoznak, a sok általuk kezelt tartozásból visszajön annyi hogy megèrje nekik.
Ha nem ìgy lenne, nem lennènek a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!