Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi értelme van a végrehajtó...

Mi értelme van a végrehajtó több éves szenyvedésének?

Figyelt kérdés
A volt menyem 8 éve nem lakik már a lakásunkban,se bejelentkezve sincs lakcim szerint. Amióta elhuzta a belét innen aminek örültük nagyon,jönnek pár havonta a végrehajtóktól a levelek,2x 3x jön egy adott végrehajtótól pl, Gipsz Jenő és büntársa végrehajtói iroda,majd egy évig kíntornáznak pár ilyen kisérlettel. Majd jön egy ujabb levél amibe leirják ök eladták ezt a tartozást egy másik végrehajtónak mert behajthatatlan. Ismétlödik a történet 2x 3x jön egy adott végrehajtótól pl, Kolbász János és büntársa végrehajtói iroda,majd egy évig kíntornáznak pár ilyen kisérlettel. Ez a történet zajlik immár 8éve. Azt se értem minek nekem küldik a leveleket,mindig bedobják a levélládába. Engem mondjuk nem zavar ez csak várom hogy mikor unják ezt meg? Nem esik le a tantusz hogy ebből bizza lóvé itt nem lesz. Eleve a meny külföldön van,ott él nemi és egyéb életet. Valszeg ide már csak ameddig Orbán bátyánk és ispánjai tronolnak vissza nem fog térni,de nem sok esélyt látok rá azután sem. A kérdésem hogy mégis ennek mi értelme van? Hogy ne unatkozzak? Összeszámoltam. 12 darab vélgrehajtói iroda irt nekem már levelet. Ez addig tart ameddig ki nem fogy a végrehajtói iroda? bár már utobbi idöben Zalaegerszegről is irt a végrehajti,mi pedig pestiek vagyunk,szükülni látom a kört.
2023. ápr. 5. 14:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Jelezted bármelyik végrehajtónak, hogy elköltözött a címzett? Vagy küldtél vissza már levelet,amire ráírtad, címzett elköltözött?
2023. ápr. 5. 14:58
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem! Én biztos nem szánok rá se pénzt se energiát,nem érdekem.
2023. ápr. 5. 15:00
 3/22 A kérdező kommentje:
8év után hogyhogy nem jöttek még rá erre? Valszeg el is évült már csak probálkoznak,ajánlottan nem küldtek még levelet,fel se tudtam volna venni.
2023. ápr. 5. 15:01
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Sokat nem tudsz tenni azon kívül, hogy kihajítod a kukába ezeket a leveleket.

Az én címemre meg évekig jöttek fizetési felszólító levelek egy olyan cég nevére, ami korábban ide volt bejelentve, de három évvel azelőtt megszűnt, mielőtt én a lakást vettem. Többször visszaküldettem a postással "címzett ismeretlen" hivatkozással, hívtam őket, írtam nekik, hogy a céghez semmi közöm és a cégnyilvántartás alapján évek óta megszűnt, semmit nem ért, továbbra is jöttek a levelek. Utána letojtam, ment minden ilyen levél a kukába. 4 év után végül feladták.

2023. ápr. 5. 15:06
 5/22 A kérdező kommentje:
4es köszi,én is ezt teszem,kukába vele.
2023. ápr. 5. 15:20
 6/22 anonim ***** válasza:
64%

Már bocsáss meg... De a behajtó irodáknak honnan a rákos f@szból kéne tudni, hogy a te menyed elköltözött? Valószínűleg az az utolsó megadott lakcíme és a behajtó irodának fogalma sincs hogy hol a bús tökömbe bújkál a tartozásai elől.

Egyébként szerintem még mindig oda van bejelentve, csak te hiszed, hogy nem.

De a kérdésed stílusából, megfogalmazásából 50%-od adok annak, hogy cigányok vagytok. Ha nem, akkor valami full telepi suttyók, ketten együtt 45 IQ-val...

Sopánkodni azt tudsz te is, gondolom marha megterhelő 8 hónaponta a kukába dobni egy levelet.

Itt sír a szád, de annyit nem tennél az ügy érdekében, hogy közöld a behajtó irodával, hogy az idióta menyed nem lakik ott 8 éve.

Nem költesz rá? Kerül vagy 150 Forintba... Vagy ingyenesen egy e-mail... De nem. Nehogy szólj nekik, hogy nem tudnak valamit, amit nem is tudhatnak. Nem! Írkáld ki ide. A lényeg, nehogy cselekedj az ügy érdekében valamit is! Reméld a változást!

Jézus gyere le...:D

2023. ápr. 5. 18:43
 7/22 anonim ***** válasza:
55%

Miért nem a kiírt kérdésre válaszolok?

- Válaszoltam a kiírt kérdésre egyszer. Leírtam: Nem tudja a behajtóiroda, hogy elköltözött

- Válaszoltam a kiírt kérdésre mégegyszer. Lerírtam: Szerintem még mindig oda van bejelentve a menyed.

- Nem csak válaszoltam, még javaslatot is tettem, hogy előre lépj: Szólj a behajtóirodának hogy nem ott lakik.

Ezek után nekem ne mond, hogy nem volt hasznos a válasz vagyhogy nem a témához szóltam hozzá te észlény :D

Én stílusomat nem hiszem, hogy tudnád úgy értékelni, hogy vérig sértődjek. Azért vagyok ilyen cinikus, mert fáj a hülyeséged.:D

2023. ápr. 5. 19:17
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Neked küldik vagy a menyednek? A kérdésbe azt írtad neked.
2023. ápr. 5. 20:46
 9/22 anonim ***** válasza:

"Majd jön egy ujabb levél amibe leirják ök eladták ezt a tartozást egy másik végrehajtónak mert behajthatatlan."

Végrehajtó nem szokott tartozást "eladni". A végrehajtók illetékesség alapján vannak kijelölve, és bizony küldenek tértivevényes leveleket is.

Biztos, hogy végrehajtókkal van dolgod? Nem pedig behajtó cégekkel?

A kettő nem ugyanaz.

A hozzád hasonló esetekre a következőt szokás csinálni:

A menyed nálad fennálló lakcímét fiktíváltatni kell. Ha valóban végrehajtó keresi állandóan levélben, akkor utána már nem fogja.

Ha csak behajtó cég kereste, akkor ő nem fogja tudni lekérni az országos lakcímnyilvántartóból, hogy fiktív lett a címe, tehát ő utána is hozzád fogja küldözgetni a leveleket, amíg tudomására nem hozod többször is, hogy ott nem fogja megtalálni.

2023. ápr. 6. 05:52
 10/22 Hintalow ***** válasza:

Az az èrtelme, hogy mivel nagy merìtèssel dolgoznak, a sok általuk kezelt tartozásból visszajön annyi hogy megèrje nekik.

Ha nem ìgy lenne, nem lennènek a piacon.

2023. ápr. 6. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!