Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki vette át Keresztesi János...

Ki vette át Keresztesi János végrehajtó ügyeit?

Figyelt kérdés
2014-ben Keresztesi János BVH fizetés letiltást állított ki a nevemre egy mobiltartozás miatt (amit egyébként befizettem csak késve) akkor nem tudtak honnan tiltani mert épp nem volt munkám. Azóta nem hallottam semmit az ügyről nem kaptam semmilyen levelet. Most viszont eszembe jutott az ügy mivel eléggé központi téma mostanában a VH. gondoltam utána járok. De a telefontársaság nem tud információt adni mert ők el adták a tartozást és nem tudják már kinél van. Kerestem Keresztesi úrat aki mint kiderült megszűnt időközben. Nekem kellett volna arról kapnom értesítést, hogy ki vette át az ügyemet? Illetve hol tudnék érdeklődni azzal kapcsolatban hogy fennál e még a követelés?
2023. márc. 12. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Honnan tudnánk?
2023. márc. 12. 14:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Például tapasztalat? A fél ország adósságait a Keresztesi intézte éveken át ezért csak van valahol nyoma mi lett a sok ezer üggyel.
2023. márc. 12. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!