Mi értelme van a végrehajtó több éves szenyvedésének?
Figyelt kérdés
A volt menyem 8 éve nem lakik már a lakásunkban,se bejelentkezve sincs lakcim szerint. Amióta elhuzta a belét innen aminek örültük nagyon,jönnek pár havonta a végrehajtóktól a levelek,2x 3x jön egy adott végrehajtótól pl, Gipsz Jenő és büntársa végrehajtói iroda,majd egy évig kíntornáznak pár ilyen kisérlettel. Majd jön egy ujabb levél amibe leirják ök eladták ezt a tartozást egy másik végrehajtónak mert behajthatatlan. Ismétlödik a történet 2x 3x jön egy adott végrehajtótól pl, Kolbász János és büntársa végrehajtói iroda,majd egy évig kíntornáznak pár ilyen kisérlettel. Ez a történet zajlik immár 8éve. Azt se értem minek nekem küldik a leveleket,mindig bedobják a levélládába. Engem mondjuk nem zavar ez csak várom hogy mikor unják ezt meg? Nem esik le a tantusz hogy ebből bizza lóvé itt nem lesz. Eleve a meny külföldön van,ott él nemi és egyéb életet. Valszeg ide már csak ameddig Orbán bátyánk és ispánjai tronolnak vissza nem fog térni,de nem sok esélyt látok rá azután sem. A kérdésem hogy mégis ennek mi értelme van? Hogy ne unatkozzak? Összeszámoltam. 12 darab vélgrehajtói iroda irt nekem már levelet. Ez addig tart ameddig ki nem fogy a végrehajtói iroda? bár már utobbi idöben Zalaegerszegről is irt a végrehajti,mi pedig pestiek vagyunk,szükülni látom a kört.
Mindig csodálkozom,hogy ti egymást hogy a fenében ismeritek fel 100 méterről. Sokszor láttam ilyet,hogy ti TESÓK más itt is csak az irás stilusból megismeritek egymást. 6-os hozzászoló egy tanultabb cigány ember lehet. Míg a kérdező egy autentikusabb egyszerűbb roma. Megjegyzem semmi bajom a romákkal. Durva hogy egymást a tömegből is kiszurjátok és jön a csáááá tesa és gyáááá haver! Meg a hello bakláló!
2023. ápr. 6. 10:56
12/22 A kérdező kommentje:
-De a kérdésed stílusából, megfogalmazásából 50%-od adok annak, hogy cigányok vagytok. Ha nem, akkor valami full telepi suttyók, ketten együtt 45 IQ-val...
Na akkor tegyük tisztába a dolgokat. A 6 os válaszoló lehet hogy cigány én nem vagyok az. 6 os inkább egy telepi surmó aki itt megjátssza és elöadja a műveltet. A sikertelen és frusztrált élete miatt másokat nézz le és másokat birál. Tipikus valszeg Fidesz szavazó. Amugy kit érdekel a 6os beteges süket dumája? Ne itt élje ki a beteg elnyomott betegségét. Témát lezártam.
2023. ápr. 6. 11:15
13/22 anonim válasza:
Kérdező! 6-ossal ne foglalkozz! A kommentje jellemzi az embert.
2023. ápr. 6. 11:18
14/22 anonim válasza:
6-os vagyok.
Viszonylag távol állok a cigányoktól és a romáktól. De azért egy suttyó vagy tanulatlan ember írását messziről kiszúrom... MEg rajtam kívül még elég sokan. Amikor egy mondatban 3 helyesírási hiba van, vesszőről életedbe nem hallottál, plusz megfűszerezed egy ilyen suttyó toxic stílussal... hát mit mondjak. Nem kell nagy Sherlocknak lenni, hogy kitaláljam a kérdező értelmi szintjét.
Nem kell itt sopánkodni, meg üzeneteket írni nekem... Gondolom fáj hogy valaki értelmesen is tud fogalmazni.
Nem adom elő a műveltet, nem álltam neki Shakespeare-t idézni. Egyszerűen csak tudok mondatokban beszélni és helyesen írni. Nem ettől lesz valaki művelt. Ennek alapnak kéne lennie...
Cinikus vagyok? Mint az állat. Én elismerem. Ilyen szituációban ki ne lenne az? :D Mintha lóval kártyáznál.
Nem élek én ki semmit. Jókat derülök rajtatok, hogy ilyen emberek léteznek.
2023. ápr. 6. 18:41
15/22 A kérdező kommentje:
Neked valamilyen komoly frusztrációd lehet. Javaslok orvost a problémádra. Ez nem lelki segély szolgálat. Nem veszed észre ez nem az a "kávéház" szokták mondani. Ha nem tetszik itt ez a közeg minek pofátlankodsz ide? A probléma hogy te túl sokat képzelsz magadról,de közben meg egy valszeg közmunkás lehetsz aki elöadja magát. Tudod mit szoktak az ilyen jószágra mondani? Szeretem ha okos ember hülyéskedik de forditva viszont nem. Na pá,javaslom ne alacsonyodj le a te magas értelmi szintedről ide közénk,itt mindenki értelmi sérült te vagy az okos. Keresd meg a közeged papa!
2023. ápr. 6. 18:59
16/22 anonim válasza:
Kérdező! Ne foglalkozz a 0%-os hozzászóló trollerrel! Unatkozó ovis nem vetted észre?
2023. ápr. 6. 19:05
17/22 anonim válasza:
-- Azért vagyok ilyen cinikus, mert fáj a hülyeséged.:D--
7-es te nem cinikus hanem értelmi fogyatékos lehetsz mert ha ezt gondolod minek vagy itt? Valszeg egy beteg ember lehetsz! Jobbulást kivánok!
2023. ápr. 6. 19:10
18/22 anonim válasza:
7-es kommentelő! Ne erőlködj! Téged se az eszedért szerethetnek otthon. 😆😆
2023. ápr. 6. 19:18
19/22 anonim válasza:
Tök egyszerűen meg lehet oldani. A postára kell bemenni és jelezni, hogy XY leveleit innentől ne kézbesítsék erre a címre, mert nem lakik itt. Onnantól ha érkezik is valami, meg a postán fennakad, nem fogják kivinni, visszamegy a cimzetthez, hogy cím ismeretlen és akkor leesik a behajtónak is. Addig csak azt fogják hinni, hogy szimplán nem válaszol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!