32 evesen 15 millio ft az mar jo?
Figyelt kérdés
Elegedettek lennetek 32 evesen ennyi penzzel? Ezen kivul nincs semmim. Egyedulallo vagyok.
Nyujtana szamotokra biztonsagot?
2023. márc. 30. 19:51
21/33 anonim válasza:
Ha ez a 15 milla a havi fizetésed, akkor épp elfogadható.
Azért abban ne ringasd magad, hogy ilyen fizetéssel egy jóseggű szexbomba beléd szeret...
22/33 anonim válasza:
Valószínűleg nincs köze a valósághoz a kérdésnek, csak tesztelni jött kérdező a reakciókat, lehet, hogy várja a szegény, ámde mindenre kapható lányok privát jelentkezését. :)
De akkor miért nem 150 millióról fogalmazta meg a kérdését? :)
23/33 anonim válasza:
"Egyedulallo vagyok. Nyujtana szamotokra biztonsagot?"
Kérdező, véletlenül nem a Társkeresés rovatba akartad feltenni a kérdést? :D
24/33 Mojjo válasza:
@20: Ha van szállás és étel, simán félre tud rakni valaki Németo-ban havi 1000 eurót még gyári melósként is. Még többet is. Ha kilépsz Mo-on kívülre, kicsit mások lesznek a kereseti összegek :)
25/33 Mojjo válasza:
@22: Ha aranyásókra vadászna, nem munkásszállós gyári melósként írná le magát...
26/33 anonim válasza:
Mi van veled azóta, kérdező? Találtál párt?
27/33 A kérdező kommentje:
Forintban tartom a penzem, allampapirban.
2023. szept. 12. 15:32
28/33 A kérdező kommentje:
Marciusi kerdes, mar 17 milliom van felre rakva 👍👍
2023. szept. 12. 15:32
29/33 A kérdező kommentje:
Egyedul vagyok . Nincs lehetoseg ismerkdni, nem jarok olyan helyekre...
2023. szept. 12. 15:34
30/33 anonim válasza:
De vannak ott más magyarok is, nem? Magyar csajok nincsenek? Vagy a helyi német vagy akármilyen csajok nem jók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!