Szerintetek 11 es fel millio ft megtakaritas jonak szamit 31 evesen?
De nincsen semmik, csak egy szuloi csaladihaz, ami a tesome es anyume szoval kozos.
De a 11 es fel millio az az enyem. Ez jo?
Mennyire ereznetek magatokat ennyi penztol biztonsagban ?
Az se mindegy, hogy 2 év vagy 10 év alatt gyűlt össze és ezért miről kellett lemondani?
"Mennyire ereznetek magatokat ennyi penztol biztonsagban ?"
semennyire
Nekem 7,5 millióm volt tavaly 28 évesen, de akkor váratlanul családi segítséggel tudtam lakást venni (kaptam is pénzt, én is tettem bele a sajátomból és hitelt is vettem fel).
Én jónak értékeltem ezt a megtakarításomat, bőven ismerek velem egykorúakat, akiknek semmije sincs vagy még 1 millió ft-juk sem volt egyben soha. Persze egy vállalkozó/informatikus/menedzser biztos többet tesz el, de ezt lehet mindig tudni, hogy vannak mindig, akiknek nálad is jobban megy.
Mihez képest, mennyi a kiadásod? (havi üzemi költség)
Ha megvan 3-6 havi tartalékod és kibírod bevétel nélkül, akkor adhat egyfajta mentális nyugalmat, szóval ilyen szempontból jó.
Nem tudjuk, mik a céljaid, ahhoz hogy passzol az összeg.
Alapvetően sokkal jobb, mint az emberek nagy többségének.
Ne máshoz hasonlítsd magad.
De otthon koltok ha hazamegyek, de nem sokat, anyum foz es vasarol, de en is vasarolok nekik:) nem sok kiadasom van otthon, szinte alig.
De mar 31 vagyok, lehet oreg vagyok mar... talan hamarabb is kimehettem volna... meg tobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!