elég jó, nekem 23 évesen csak 1 millióm van, csak az a baj, hogy van mit költenem :/
2023. márc. 30. 23:48
12/33 A kérdező kommentje:
Itthon dolgoztam es nem tudtam felretenni. Majd pont 28 evesen mentek ki Nemetbe melozni es ugy tudtam 4 ev alatt 15 milliot felretenni. Egy gyarvan melozom van szallas es napi egy meleg etel.
2023. márc. 31. 07:47
13/33 anonim válasza:
Igen, ezert mennek ki sokan, hogy tudjanak gyujteni
2023. márc. 31. 07:59
14/33 anonim válasza:
Ennyi idősen volt egy lakásom, feleséggel, két gyerekkel. + ilyen infláció mellett jó hülye vagy ha nem fekteted be hanem ülsz rajta.
2023. márc. 31. 15:12
15/33 anonim válasza:
Hát nem tudom, én 29 vagyok, elrakva csak 4 millió körüli pénzünk van, de van egy kb 55 milliót érő házunk, amin van 8 millió hitel még.
Szóval önmagában nem jelent a pénz semmit. Attól függ mit akarsz.
2023. márc. 31. 15:15
16/33 anonim válasza:
15 milla nem elég semmire, dolgozz még egy kicsit, gyerek.
2023. márc. 31. 22:25
17/33 anonim válasza:
Miért ne lenne jó?
Nekem még egymillió forint is nyújtana biztonságot.
Mindegy hány forintod van, ha pár óra múlva elüt egy busz, vagy csak simán megáll a szíved.
Egy héten belül dobnak rád földet meg virágot aztán lesz egy párhetes / hónapos sírás rívás azok közül akik közelebbről ismertek, és minden megy tovább, mintha a világon se lettél volna.
Ennyi...
2023. ápr. 4. 07:47
18/33 anonim válasza:
"Ennyi idősen volt egy lakásom, feleséggel, két gyerekkel. + ilyen infláció mellett jó hülye vagy ha nem fekteted be hanem ülsz rajta."
Fürdőszoba mekkora volt, hát a garázs?
2023. ápr. 4. 07:49
19/33 anonim válasza:
Kérdező, ha 4 év alatt valóban összeraktál 15 milliót, az kiemelkedően jó. Forintban vagy euróban tartod, vagy befekteted valamibe?
2023. ápr. 4. 09:33
20/33 anonim válasza:
Amikor elmondásod szerint kimentél németbe, nem volt semmid, nem tudtál itthon félretenni semmit a keresetedből, majd odakint hirtelen annyit kerestél, hogy minden hónapban szigorúan félretettél nagyjából 1000 eurót. Mese habbal. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!